cnm insallah olumli sonuc alirsin evet adetin 2. gunu vajinal ultrason yapiliyor kist falam varmi diye yumurta sayisinada bakiliyor bi sorun gozükmezse asilamaya baslaniyor ben 2 kere denedim ikiside olumsuz oldu bu ay ogrendim yine negatif oldu sonuc ganol f 900 ignesi verildi bana 5 gun kullandim sonrasimda catlatma ignesi oluyosuj saatini soyleyecek sana o saatta onu oluyosun benim buraya kadar hersey iyiydi asilamada yapildi ama nasip iste olmadi sebepsiz yere olmuyo bizim imsallah sizin olurHanımlar selam. Bu ay aşılama tedavisine başlıyoruz kısmetse. Yaptıran var mı aranızda? Süreç nasıl ilerliyor? Mesela adetimin 2.günü çağırdılar adetliyken vajinal ultrason yapılıyor mu? İlaçlar vs nasıl oluyor
Merhabalar ben dün hsg çekildim aşılama sürecine girdim peki bundan ne yapıcam acabacnm insallah olumli sonuc alirsin evet adetin 2. gunu vajinal ultrason yapiliyor kist falam varmi diye yumurta sayisinada bakiliyor bi sorun gozükmezse asilamaya baslaniyor ben 2 kere denedim ikiside olumsuz oldu bu ay ogrendim yine negatif oldu sonuc ganol f 900 ignesi verildi bana 5 gun kullandim sonrasimda catlatma ignesi oluyosuj saatini soyleyecek sana o saatta onu oluyosun benim buraya kadar hersey iyiydi asilamada yapildi ama nasip iste olmadi sebepsiz yere olmuyo bizim imsallah sizin olur
sonuc nasil cikti iyimi yaniMerhabalar ben dün hsg çekildim aşılama sürecine girdim peki bundan ne yapıcam acaba
Bilmiyorum ki dün çekildi orda kustum sonra acile kaldırdılar sonra röntgen çektim doktorun yanına gittim ama yoktu yerinde şimdi ne yapmam lazım bilmiyorumsonuc nasil cikti iyimi yani
size sonucu kimse soylemedimi yani devlettemi cekildinizBilmiyorum ki dün çekildi orda kustum sonra acile kaldırdılar sonra röntgen çektim doktorun yanına gittim ama yoktu yerinde şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum
Evet devlet hastanesine gidiyorumsize sonucu kimse soylemedimi yani devlettemi cekildiniz
Benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu ikincisi 4 yıldır olmadısize sonucu kimse soylemedimi yani devlettemi cekildiniz
hmm iyi sukur bir evladiniz varmis asilamami yaptircaksinizBenim ilk çocuğum kendiliğinden oldu ikincisi 4 yıldır olmadı
Aynen çok şükür aşılama yapılıcakhmm iyi sukur bir evladiniz varmis asilamami yaptircaksiniz
yani hsg sonucunuz iyi cikarsa asilamaya baslarsiniz insallah iyi cikar cnmAynen çok şükür aşılama yapılıcak
İnşallah tekrardan doktora randevu alayım mı pekiyani hsg sonucunuz iyi cikarsa asilamaya baslarsiniz insallah iyi cikar cnm
tabi sonucu asilama yapacak doktorunuz isteyecektir muhakkakİnşallah tekrardan doktora randevu alayım mı peki
O zaman ben gene aynı doktora alayım bana kağıt vs hiç Bi şey vermediler direk gideyim o zamantabi sonucu asilama yapacak doktorunuz isteyecektir muhakkak
nasil vermezlerki e nabizdan baktinizmi orda da cikiyo sonucO zaman ben gene aynı doktora alayım bana kağıt vs hiç Bi şey vermediler direk gideyim o zaman
Sadece sabah verdiğim lan sonuçları çıkmışnasil vermezlerki e nabizdan baktinizmi orda da cikiyo sonuc
hmm anladim cnm sen tekrar git madem insallah guzel sonucla karşilasirsinSadece sabah verdiğim lan sonuçları çıkmış
Yok bizim zaten aşılamada başarı şansımız yok tüp bebek yapıcaz da tüp bebek raporu alabilmemiz için eğer erkekte azospermi yoksa 2 aşılama şartı koymuş devlet. Ama süreci tam bilmiyorum. Peki aşılamada ultrason yapıldıktan sonra yumurta büyümesi için hap kaç gün kullanılıyor? İğne kaç gün kullanılıyor? İğne için mi doktor saat verecek?cnm insallah olumli sonuc alirsin evet adetin 2. gunu vajinal ultrason yapiliyor kist falam varmi diye yumurta sayisinada bakiliyor bi sorun gozükmezse asilamaya baslaniyor ben 2 kere denedim ikiside olumsuz oldu bu ay ogrendim yine negatif oldu sonuc ganol f 900 ignesi verildi bana 5 gun kullandim sonrasimda catlatma ignesi oluyosuj saatini soyleyecek sana o saatta onu oluyosun benim buraya kadar hersey iyiydi asilamada yapildi ama nasip iste olmadi sebepsiz yere olmuyo bizim imsallah sizin olur
evet cnm yumurta gelistirici igne veriliyo onu kullaniyosun yeterli olana kadar sonra catlatma ignesi oluyo ayri onuda dedigi saatte kullaniyosun sonrasinda asilama icin gidiyosunYok bizim zaten aşılamada başarı şansımız yok tüp bebek yapıcaz da tüp bebek raporu alabilmemiz için eğer erkekte azospermi yoksa 2 aşılama şartı koymuş devlet. Ama süreci tam bilmiyorum. Peki aşılamada ultrason yapıldıktan sonra yumurta büyümesi için hap kaç gün kullanılıyor? İğne kaç gün kullanılıyor? İğne için mi doktor saat verecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?