Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basarı oranı %10-30 arası olduğu için ben tercih etmemiştim. İlki tutmasa ikinciyi yaptırmazdımCevap veren ykmu
O kadar kafam karışıkki onuda duydum aslında bilemiyorumBazen 2.de şansın arttığını söylüyolar
İkinci tutan oluyormu acaba bende daha fazla morelim bozulmasın die istemiyorum ama doktorlar ne olması gerektiğini söylemiyor lar doğru düzgün özele gidiyorsun para için olması gerekeni devlete gidiyorsun prosedür e göre ilerliyor kafayı yememek elde değilBasarı oranı %10-30 arası olduğu için ben tercih etmemiştim. İlki tutmasa ikinciyi yaptırmazdım
O kadar kafam karışıkki onuda duydum aslında bilemiyorum
Ah doğru düzgün karşılarına alıp konuşmuyorlarki çam ve sakura şehir Hastanesi ne gidiyorum doktorum prosödür olarak ilerliyor ilk aşılama tutmadığını geçen hafta öğrendim daha gidemedim ama gittiğimde sorucam ne yapılması gerekiyorsa bana onu söylesin artıkDr ne diyo bu konuda
İnşallah![]()
Sizin süreç nasıl ilerledi acabaBende sizin gibi çok umutsuzdum tutmaz diyodum ama çok dikkat ettim her anlamda .tutmasaydi bir daha yaptiracaktm benim için en son çare tüp Bebek diyodum .evet insan baya yipraniyo ama olmaması daha çok can sıkıyo .