Aşılama

Basarı oranı %10-30 arası olduğu için ben tercih etmemiştim. İlki tutmasa ikinciyi yaptırmazdım
İkinci tutan oluyormu acaba bende daha fazla morelim bozulmasın die istemiyorum ama doktorlar ne olması gerektiğini söylemiyor lar doğru düzgün özele gidiyorsun para için olması gerekeni devlete gidiyorsun prosedür e göre ilerliyor kafayı yememek elde değil

13 nişan da transfer oldu 27 nisanda kan verdm negatifti 28 nisanda regl oldum hastaneyi aradım sürekli ulaşamadım ilgili bölüme halbuki test sonucundan sonra arıcaz dediler ben kendim öğrendim onlar aramadan bizimki bilinmeyen infertilite ama olmuyor

Bende sizin gibi çok umutsuzdum tutmaz diyodum ama çok dikkat ettim her anlamda .tutmasaydi bir daha yaptiracaktm benim için en son çare tüp Bebek diyodum .evet insan baya yipraniyo ama olmaması daha çok can sıkıyo .

Biz ilk gittiğimizde tüp Bebek haketmiyosunuz 2 aşılamadan sonra tüp Bebek dediler bizde aşılama istiyorduk zaten . sonra Dr tüp bebek te çok ısrarci oldu ama eşim istemedi önce bi aşılama deneyelim dedi sonra kan aldılar amh 1.2 çıktı şimdi tüp Bebek hakediyosunuz gel asilamayla zaman kaybetme senin bu amh la tüp bile çok zor dedi bende olsun ilk aşılama deneyelim olmazsa tüpü deneriz dedim . şükür aşılama ile şuan hamileyim 🤲☺️

Back
X