• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ama çok dikkat ettim ben tabi önce Rabbimin nasip edeceği zaman bu zamanmış.15 gün boyunca yemek yeme ve lavabo harici asla kalkmadim .hep yattim merdiven bile inmedim .o yeterki olsun kismetimde varsa dedim

Ama çok dikkat ettim ben tabi önce Rabbimin nasip edeceği zaman bu zamanmış.15 gün boyunca yemek yeme ve lavabo harici asla kalkmadim .hep yattim merdiven bile inmedim .o yeterki olsun kismetimde varsa dedim
Ben 3 gün çok dikkat ettim onun sonrası bayramdı acaba yanlış bişeymi yaptım😞 ikincisini denemelimiyim ki

Ben 3 gün çok dikkat ettim onun sonrası bayramdı acaba yanlış bişeymi yaptım😞 ikincisini denemelimiyim ki
Canım ben bugün ikinci aşılamamı oldum. İnşallah tutar. Tutmazsa üçüncüyü de denerim. Bir senedir kendimiz deniyoruz olmuyor. En azından bu şekilde şansımızı arttırıyoruz. Benim doktorum en az üç aşılama sonra tüp bebek diyor. Ama bizim normal yollarla gebe kalabileceğimizi de söylüyor. Bir sıkıntı yok çok şükür.

Canım ben bugün ikinci aşılamamı oldum. İnşallah tutar. Tutmazsa üçüncüyü de denerim. Bir senedir kendimiz deniyoruz olmuyor. En azından bu şekilde şansımızı arttırıyoruz. Benim doktorum en az üç aşılama sonra tüp bebek diyor. Ama bizim normal yollarla gebe kalabileceğimizi de söylüyor. Bir sıkıntı yok çok şükür.
Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin hepimizinde psikolojik olarak kendini hazırlamak çok zor birşeyimiz yok ama neden olmuyor tekrar denemelimiyim 🤯

Biz ilk gittiğimizde tüp Bebek haketmiyosunuz 2 aşılamadan sonra tüp Bebek dediler bizde aşılama istiyorduk zaten . sonra Dr tüp bebek te çok ısrarci oldu ama eşim istemedi önce bi aşılama deneyelim dedi sonra kan aldılar amh 1.2 çıktı şimdi tüp Bebek hakediyosunuz gel asilamayla zaman kaybetme senin bu amh la tüp bile çok zor dedi bende olsun ilk aşılama deneyelim olmazsa tüpü deneriz dedim . şükür aşılama ile şuan hamileyim

Bende yeni aşılama oldum siz test sonucuyla mi tutmadığını anladınız yoksa 15 gün içinde kanamaniz mi oldu. İkincisinde şansın daha çok arttığını duydum bende inşallah Allah nasip eder isteyen herkese kimsenin kucağı boş kalmaz üzülmeyin
Aminnn 15 gün sonra testle öğrendim testin ertesi günüde regl oldum ikinci tutarmı bilmem

Merhaba herkese bende aşılama oldum klomenle ve koskocaman kistlerim oluştu 2 aydır bekliyorum gitsinler diye 2.aşılamaya geçemedik ve çok ilgizin üni hastanesi özelede gitmek istemiyorum çok zor bi süreç bende 2 gün dinlenmiştim ağır kaldırmadım ama olmadı nasip değilmiş kendimizi üzüyoruz ister istemez beklentiye giriyor insan ama napalım herşey Allahtan

Merhaba herkese bende aşılama oldum klomenle ve koskocaman kistlerim oluştu 2 aydır bekliyorum gitsinler diye 2.aşılamaya geçemedik ve çok ilgizin üni hastanesi özelede gitmek istemiyorum çok zor bi süreç bende 2 gün dinlenmiştim ağır kaldırmadım ama olmadı nasip değilmiş kendimizi üzüyoruz ister istemez beklentiye giriyor insan ama napalım herşey Allahtan
Klomenle Benimde kistlerim olmuştu 4-5 ayda anca gittiler üzülmezmiyiz insanız bizde sonuçta bir uğraşın içindesin ve beklentimiz oluyor Rabbim yardımcımız olsun maddi manevi çok zor

Eğer tüp bebege kadar ilerler ve bunu sgk destekli yaptırmak isterseniz iğneli iki aşılamanın olumsuz olması isteniyor. Kararınızı buna göre de verebilirsiniz.

Back
X