Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok sevindim ya işte Rabbimin var bi bildiği demekki bizdede bi şey yok ama olmuyor ne bileyim ilk aşılamada mı tuttu bide hangi hastaneydi
Benim çocukluğum antalyada geçti tesadüf Kayseriliyim normalde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben süreçte psikolojik destek te alıyorumİlk aşılama tuttu .ben Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım
Ben 3 gün çok dikkat ettim onun sonrası bayramdı acaba yanlış bişeymi yaptımAma çok dikkat ettim ben tabi önce Rabbimin nasip edeceği zaman bu zamanmış.15 gün boyunca yemek yeme ve lavabo harici asla kalkmadim .hep yattim merdiven bile inmedim .o yeterki olsun kismetimde varsa dedim
Canım ben bugün ikinci aşılamamı oldum. İnşallah tutar. Tutmazsa üçüncüyü de denerim. Bir senedir kendimiz deniyoruz olmuyor. En azından bu şekilde şansımızı arttırıyoruz. Benim doktorum en az üç aşılama sonra tüp bebek diyor. Ama bizim normal yollarla gebe kalabileceğimizi de söylüyor. Bir sıkıntı yok çok şükür.Ben 3 gün çok dikkat ettim onun sonrası bayramdı acaba yanlış bişeymi yaptımikincisini denemelimiyim ki
Rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin hepimizinde psikolojik olarak kendini hazırlamak çok zor birşeyimiz yok ama neden olmuyor tekrar denemelimiyimCanım ben bugün ikinci aşılamamı oldum. İnşallah tutar. Tutmazsa üçüncüyü de denerim. Bir senedir kendimiz deniyoruz olmuyor. En azından bu şekilde şansımızı arttırıyoruz. Benim doktorum en az üç aşılama sonra tüp bebek diyor. Ama bizim normal yollarla gebe kalabileceğimizi de söylüyor. Bir sıkıntı yok çok şükür.
Bende yeni aşılama oldum siz test sonucuyla mi tutmadığını anladınız yoksa 15 gün içinde kanamaniz mi oldu. İkincisinde şansın daha çok arttığını duydum bende inşallah Allah nasip eder isteyen herkese kimsenin kucağı boş kalmaz üzülmeyinİlk aşılama tedavim tutmadı ikincisini denemeliyim![]()
Biz ilk gittiğimizde tüp Bebek haketmiyosunuz 2 aşılamadan sonra tüp Bebek dediler bizde aşılama istiyorduk zaten . sonra Dr tüp bebek te çok ısrarci oldu ama eşim istemedi önce bi aşılama deneyelim dedi sonra kan aldılar amh 1.2 çıktı şimdi tüp Bebek hakediyosunuz gel asilamayla zaman kaybetme senin bu amh la tüp bile çok zor dedi bende olsun ilk aşılama deneyelim olmazsa tüpü deneriz dedim . şükür aşılama ile şuan hamileyim
Aynı durumdayım şuanda gerçekten devlette prosedür özelde para çok yıpratıcı.. Biraz para biriktirip tüp bebek denesem diyorum ama aşılama zaman kaybı gibi geliyor boşuna hormon vsİlk aşılama tedavim tutmadı ikincisini denemeliyim![]()
Aminnn 15 gün sonra testle öğrendim testin ertesi günüde regl oldum ikinci tutarmı bilmemBende yeni aşılama oldum siz test sonucuyla mi tutmadığını anladınız yoksa 15 gün içinde kanamaniz mi oldu. İkincisinde şansın daha çok arttığını duydum bende inşallah Allah nasip eder isteyen herkese kimsenin kucağı boş kalmaz üzülmeyin
Klomenle Benimde kistlerim olmuştu 4-5 ayda anca gittiler üzülmezmiyiz insanız bizde sonuçta bir uğraşın içindesin ve beklentimiz oluyor Rabbim yardımcımız olsun maddi manevi çok zorMerhaba herkese bende aşılama oldum klomenle ve koskocaman kistlerim oluştu 2 aydır bekliyorum gitsinler diye 2.aşılamaya geçemedik ve çok ilgizin üni hastanesi özelede gitmek istemiyorum çok zor bi süreç bende 2 gün dinlenmiştim ağır kaldırmadım ama olmadı nasip değilmiş kendimizi üzüyoruz ister istemez beklentiye giriyor insan ama napalım herşey Allahtan
Tutar inşallah ben bugün 13. Günümdü erken gebelik testi aldım yaptım tek çizgiydi umudum kalmadı heralde bı iki güne regl olurum dıe düşünüyorum inşallah sizinki tutarAminnn 15 gün sonra testle öğrendim testin ertesi günüde regl oldum ikinci tutarmı bilmem
Umudunuzu kaybetmeyin belli olmaz ben daha başlamadım ikinci aşılamayı nasip kısmet ne diyimTutar inşallah ben bugün 13. Günümdü erken gebelik testi aldım yaptım tek çizgiydi umudum kalmadı heralde bı iki güne regl olurum dıe düşünüyorum inşallah sizinki tutar
Evet nasip kismet Allah isteyen herkesin kucağını doldursun boş birakmasın böyle güzel bi duygudan mahrum kalmasın kimseUmudunuzu kaybetmeyin belli olmaz ben daha başlamadım ikinci aşılamayı nasip kısmet ne diyim
Amin güzel Rabbim dualarımızı kabul etsinEvet nasip kismet Allah isteyen herkesin kucağını doldursun boş birakmasın böyle güzel bi duygudan mahrum kalmasın kimse
Eğer pozitif ten sonra bebeğe bişe olursa olmuyormu demek buEğer tüp bebege kadar ilerler ve bunu sgk destekli yaptırmak isterseniz iğneli iki aşılamanın olumsuz olması isteniyor. Kararınızı buna göre de verebilirsiniz.
Hayır yine oluyor diye biliyorum. Yani çocuğunuzun olmaması sgk destekli tedavi için diğer şartlardan biriEğer pozitif ten sonra bebeğe bişe olursa olmuyormu demek bu