Aşılama

Amin canım ediyorum tabi hepiniz dualarımdasınız🤲
Amin ya Peki çok teşekkür ederim peki gonal f ve ovitrelle kullandım aşılama sonrası duphaston iğneler gebelik testine pozitif çıkarmıştı şuan 3 gün oldu gebelik testi negatif çıkarıyor iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi

Amin ya Peki çok teşekkür ederim peki gonal f ve ovitrelle kullandım aşılama sonrası duphaston iğneler gebelik testine pozitif çıkarmıştı şuan 3 gün oldu gebelik testi negatif çıkarıyor iğnenin etkisi geçmiş olabilir mi
Aynen canım geçmiştir ama 3 günde geçmiyo diye biliyorum 7-8 günü buluyo diyolardı

Bende gonal f be ovitrelle kullandım aşılama sonrası sadece duphaston kullanmıyorum ama duphaston adet söktürücü olarak kullanılıyor diye biliyorum korkarak kullanıyorum hapı dikkat etmeye gelince dikkat ediyorum çok evde benimde 6 Ekim test günüm birbirimize haber veririz
Hiç korkmana gerek yok progesteron hormonu için oda sakıncası yok 🥰 olur canım benim haberleşiriz tabiki ama bildirim gelmezse unutabiliriiim🙈

Ben 19 Eylül çatlatma iğnesi oldum 21 Eylül Aşılama oldum şuan Aşılama 4. Günündeyim çatlatma iğnesinin 6. Günündeyim
O zaman geçmiş olabilir iğnenin etkisi sen takip et bakalım koyulaşmayı inşallah olur🥰

Back
X