Aşılama

Merhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
Eşimde ve bende hiç bir saglıksal problem olmadan aşılama yaptım. 11'Gunum kan testi verdim Negatif çıktı. Yükselme şansı varmı sizlerde negatif olup pozitife döndü mü Umut olur musunuz ? Deneyimleri söyler misiniz göğsüm hala ağrıyor reglme 6 gün var bu arada
Neden hiçbir sağlık sorunu yokken aşılama yaptirdiniz aşılama kısırlık tedavisi değil mi yani doğal yolla olmasını beklemeden aşılama mi oldunuz özel bir nedeni var mı merak ettim

Neden hiçbir sağlık sorunu yokken aşılama yaptirdiniz aşılama kısırlık tedavisi değil mi yani doğal yolla olmasını beklemeden aşılama mi oldunuz özel bir nedeni var mı merak ettim
Düşük yaşadım eşim ameliyat oldu değerleri düzeldi. daha sonra çevre ve çok fazla stres yaptığımız için beklemek istemedik , aşılamaya karar verdik. Ve ilk aşılamam tutmadı . Değerlerimizin iyi olmasına rağmen. Nasip yani şuan regl oldm.🥹

Düşük yaşadım eşim ameliyat oldu değerleri düzeldi. daha sonra çevre ve çok fazla stres yaptığımız için beklemek istemedik , aşılamaya karar verdik. Ve ilk aşılamam tutmadı . Değerlerimizin iyi olmasına rağmen. Nasip yani şuan regl oldm.🥹
Ah o çevre ne önemi var ki sizin sağlığınız yanında. Ne olur kendinize bunu yapmayın herkes kendi işine baksın sizi bir tek siz ilgilendirirsiniz sen ve eşin Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Back
X