Aşılama

merhabalar bugun test yaptiniz mi acaba bide progestan hap cift cizgi gösterir mi acaba testte
Progestan ilaç çift çizgi gösteriyor mu bilmiyorum ama yaptım canım test ilk başta ikinci çizgi silik şekilde çıkıyor 5 dakika boyunca görünüyor sonra biraz daha açık şekilde kalıyor 2. Çizgi

bende de ayni test mi yanliş ilaç etkisi mi igne etkisi mi kafam karmakarişik pazartesi tekrar yapicam zaten carsamba qrtik 14.gunum varsa çikar

Testin markası neydi
laboquick ,, bende de ayni derken çizgi durumundan bahsettim gözle zor gorulecek kadar hafif bi ikinci çizgi var iğnenin etkisi mi halen , progestan haptan mi test mi yanliş bilemiyorum beklemek en iyisi ama o sabir bizlerde yok

laboquick ,, bende de ayni derken çizgi durumundan bahsettim gözle zor gorulecek kadar hafif bi ikinci çizgi var iğnenin etkisi mi halen , progestan haptan mi test mi yanliş bilemiyorum beklemek en iyisi ama o sabir bizlerde yok
Ama koyulaşması lazım dimi koyuluk da yok gibi bi moralim bozuluyor bir umut geliyor

Ama koyulaşması lazım dimi koyuluk da yok gibi bi moralim bozuluyor bir umut geliyor
Evet hamilelik belirtisi ise Gün geçtikçe koyulaşması gerekiyor değil mi mantıken Siz zaten Pazartesi doktora gidecekmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun Ben de beklemekten başka çarem yok fazla da umudum yok

Teşekkür ederim. Umarım güzel sonuçlar alırız ikimizde .

Kızlar merhaba ayın 19 Nda aşılama oldum progeatron 200 mg kullanıyordum bugün adet oldum kullanmaya devam edecek miyim yoksa bırakacak mıyım bilgisi olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…