Kan sulandırıcı bana niye verdi acaba doktor anlamadım.progestan hap ve imom vitamin kullandim progestan hap dün bitti benim
sulandirici aksine dusuk ihtimalini artirir tehlikeli birsey ama sizde pihti gorduyse belki ondan verdi 9 ay boyunca bile sulandirici kullanan varKan sulandırıcı bana niye verdi acaba doktor anlamadım.
Belki de öyledir . Herkese verilmemiş kan sulandırıcı haklısın.sulandirici aksine dusuk ihtimalini artirir tehlikeli birsey ama sizde pihti gorduyse belki ondan verdi 9 ay boyunca bile sulandirici kullanan var
doktoruna sor yine de pihtin yoksa kullanma dusuk yaptirirBelki de öyledir . Herkese verilmemiş kan sulandırıcı haklısın.
Tamam canım yarın sorarım teşekkür ederimdoktoruna sor yine de pihtin yoksa kullanma dusuk yaptirir
Günaydın canım beta 11 çıktı aşılamanın 13. Günüdoktoruna sor yine de pihtin yoksa kullanma dusuk yaptirir
gunaydin yani ne anlama geliyor bu benim de 13.gunum doktor ne dedi gebelik mi varmisGünaydın canım beta 11 çıktı aşılamanın 13. Günü
Gebelik varmış canım tutunmuş doktor 2 günde bir takipte kalacağız artık testin pozitif dedigunaydin yani ne anlama geliyor bu benim de 13.gunum doktor ne dedi gebelik mi varmis
Yaa cok sevindim rabbim sana saglikli bi gebelik nasip etsin zamani gelince de saglikla kucagina almayi nasip eylesin bana da dua et benimki de tutunmuş olsunGebelik varmış canım tutunmuş doktor 2 günde bir takipte kalacağız artık testin pozitif dedi
ben beklemeyi dusunuyorum adet gunume kadar adet olmazsam kan vericem insalalhYaa cok sevindim rabbim sana saglikli bi gebelik nasip etsin zamani gelince de saglikla kucagina almayi nasip eylesin bana da dua et benimki de tutunmuş olsun
Allah razı olsun canım . Çok sağol amin. Dua ediyorum inan konuştuğumuz dan beri ikimiz içindeYaa cok sevindim rabbim sana saglikli bi gebelik nasip etsin zamani gelince de saglikla kucagina almayi nasip eylesin bana da dua et benimki de tutunmuş olsun
allah razi olsun peki bi belirtin vs var mi bende yok çok az gogus hassasiyeti varla yok arasi oda onun disinda ara ara gelen siddetli bacak agrisi alttan sanci adet agrisi gibi yani belirti olmaz bence daha çok erkenAllah razı olsun canım . Çok sağol amin. Dua ediyorum inan konuştuğumuz dan beri ikimiz içinde
Göğüs ağrısı gibi değil de sanki ağırlaşma gibi hissiyat var. Bide 2 gündür çok ayaklarım üşüyordu hala öyle.allah razi olsun peki bi belirtin vs var mi bende yok çok az gogus hassasiyeti varla yok arasi oda onun disinda ara ara gelen siddetli bacak agrisi alttan sanci adet agrisi gibi yani belirti olmaz bence daha çok erken
yok bende bu i belirtiler neyse kismet dusunursem deliririm beklemek en iyisi kaldi 3 gun zatenGöğüs ağrısı gibi değil de sanki ağırlaşma gibi hissiyat var. Bide 2 gündür çok ayaklarım üşüyordu hala öyle.
Ama testi sordum koyulaşmadı 3 gün dedim tutanma aşamasında yapmışım testi ondan öyle çıkmış. Tekrar yarın sabah yap istersen testi. Bide herkeste ayrı belirtiler oluyor herkes kabızlık diyordu gebelik belirtisi olarak ben ishal olmuşmyok bende bu i belirtiler neyse kismet dusunursem deliririm beklemek en iyisi kaldi 3 gun zaten
Ben şu an çok kabızım ama ben de bu sorun hep var yani şu an ayırt edemiyorum Neden olduğunu ben sürekli bu sorunu yaşıyorum çünkü O zaman ben de yarın sabah yapayım Zaten normalde Çarşamba yapmam gerekiyor salı veya çarşambaAma testi sordum koyulaşmadı 3 gün dedim tutanma aşamasında yapmışım testi ondan öyle çıkmış. Tekrar yarın sabah yap istersen testi. Bide herkeste ayrı belirtiler oluyor herkes kabızlık diyordu gebelik belirtisi olarak ben ishal olmuşm
Yap canım Allahn izniyle güzel haberler alalım. Ol diyince oluyor. Mucize gibiBen şu an çok kabızım ama ben de bu sorun hep var yani şu an ayırt edemiyorum Neden olduğunu ben sürekli bu sorunu yaşıyorum çünkü O zaman ben de yarın sabah yapayım Zaten normalde Çarşamba yapmam gerekiyor salı veya çarşamba
aminYap canım Allahn izniyle güzel haberler alalım. Ol diyince oluyor. Mucize gibi
Canım bende göğüs ağrısı başladı sanki bana fazla geliyormuş gıbı ağırlık yapıyor bir kere ateş basıyor bir kere üşüyorum insallah hamileyimdirGöğüs ağrısı gibi değil de sanki ağırlaşma gibi hissiyat var. Bide 2 gündür çok ayaklarım üşüyordu hala öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?