Aşılama.......

uye-123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
71
13
8
27
Merhabablar aşılamanın 4 günü Catlatma ignesinin 6 günü Bügün Belimde agrı ve sol Kasıgım bacagımda agrı var sizce neden Olabilir

Psikolojik. 10. Günden sonra hissedersiniz belirtileri

Belirti olduğunu sanmıyorum ama İğne falan Etkisi olabilirim ki diye düşünmüştüm

benimde ilk 5 gün olmuştu şuan 8 gündeyim belirti olarak sadece gögüs ucu hassasiyetim var

Benim Hiç bir sıkıntım yoktu ama bugün kasık agrım ve bacagım belim agrıyor ne dayanacak gibi ne de dayanamayacak gibi Gögüslerim çok değil ama bi agırlık var

Benimde ilk aşılamam inşallah tutar hepimizin hayırlısıyla 12 günde kan testi vercem bekliyorum cumayı bakalım

Ay inşallah benimde ayın 9 da Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Bizleri yanlız bırakmasın

amin amin erken gebelik yaptın mı hiç ben üzülürüm çıkmaz kesin diye yapamadım alsam mı diyede içim içimi yiyor baksam

Ben almayı düşünmedim çünkü çatlatma iğnesi etkisi kimi 7 gün diyor kimi 10 gün diyor bilemedim ne çıkar benim benim bugün 7 gün olacak çatlatma iğnesi

benim 5.günden sonra geçtiydi hala da yok 25 martta aşılama oldum.3 yumurtam vardı 8 ml 10 ml demişti sağda solda vardı duymamıştım ml mini sonrada sormadım polikistik over var senelerdir hiç adet görmüyorum ilaçsız

İğnenin etkisi öyle yapıyor . Bende dün yani 1 Nisan saat 12;00’de oldum aşılamamı

Benim agrım fazlalastı en iyisi beklemek
Biz sizinle aynı gün aşılama olduk benim pek belirtim yok ara sıra bacağım ağrıyor bazende çok az karnıma batma gibi oluyor rahatsız edecek gibi değil. Göğüslerim de hassas şuan ama burdan okuduğum kadarıyla bizim yaşadıklarımız belirti değil kullandığımız ilaçlardan kaynaklı ağrılarımız olabiliyor

Negatif çıktıysa niye bayramdan sonra ver dedi Geç döllenme Olabilir diye mi düşündü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…