Aşılama

Umutlu_Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
1
0
1
30
Merhabalar kızlar ben aşılama için klomen başlicagım tutması için dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olurmusunuz ?

Merhabalar kızlar ben aşılama için klomen başlicagım tutması için dikkat etmem gereken şeyler var mı yardımcı olurmusunuz ?
Merhaba bende aşılama ile gebe kaldım hiç birşeye dikkat etmedim ağırlık hariç ağırlık kaldırmadım tutarsa düşmesin diye onun dışında hayatıma yemem içmem aynı birşey yapmadım ekstra

16 mm iken çatlatalım dedi doktor acaba erken mi davrandı tutmaz mı :KK43:
Yani yumurta 18 mm olunca çatlama kıvamına geliyor iğne ile çatlatılıyor niye öyle yaptı ki size bende tam bilmiyorum ama ben kimse de duymadım yani, tutmaz değil de şey olabilir biraz geç çatlar günü kayar yani önce yumurta kendini 18 mm ye getirebilir sonra çatlar yine de bilmiyorum doktorunuza teklıf edin 18 mm olsun diyin

Kızlar aşılamada da aynı yumurta takibindeki gibi femara kullanıp gidiyoruz sonra çatlatıyor sonra da aşılama yapıyor değil mi? Ekstra başka ilaç iğne vs olmuyor tüpteki gibi ?

Bana gonal f verdi , yumurta istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıldı. 2 gün sonra da aşılama yapıldı bana , yanı bugün 🫣 başka bişey yok canım

Yani yumurta 18 mm olunca çatlama kıvamına geliyor iğne ile çatlatılıyor niye öyle yaptı ki size bende tam bilmiyorum ama ben kimse de duymadım yani, tutmaz değil de şey olabilir biraz geç çatlar günü kayar yani önce yumurta kendini 18 mm ye getirebilir sonra çatlar yine de bilmiyorum doktorunuza teklıf edin 18 mm olsun diyin
Sanırım hamilesiniz Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.duanizi istiyorum aşılama da 5.gunum ben de evet doktorum 18 mm ulaşınca çatlama vurdu

Back
X