- 4 Ekim 2024
- 14
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi Ebru AYDIN
-
Bence 5-6 ay çok uzun bir süre bence doktorunuza danışın onu dinleyin hangi hastanede aşılama oluyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar, ben pcosluyum ve 3 kez aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor bu da tutmazsa 4. aşılamayı yapabilirim dedi ama ben aylardır hastaneye gidip geliyorum ve çok fazla ilaç iğne kullandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Acaba 3. aşılama ile 4. aşılama arasına 5 6 ay gibi bir zaman dilimi soksam bir sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen
Sivas Cumhuriyet ÜniversitesiBence 5-6 ay çok uzun bir süre bence doktorunuza danışın onu dinleyin hangi hastanede aşılama oluyorsunuz ?
Ben devlette ilk kez tedaviye başladım ve aşılamayla başladılar hastaneden hastaneye fark ediyorMerhaba bende pcosluyum direk aşılamamı oldunuz öncesinde ilaç veya çatlatma iğnesi oldu mu bende tedaviye başlayacağım nasıl ilerliyor süreç bilmiyorum.İnşaAllah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Amin inşallahMerhaba bende pcosluyum direk aşılamamı oldunuz öncesinde ilaç veya çatlatma iğnesi oldu mu bende tedaviye başlayacağım nasıl ilerliyor süreç bilmiyorum.İnşaAllah istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Aşılamanın kaçıncı günündesin?Merhaba arkadaşlar, ben pcosluyum ve 3 kez aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor bu da tutmazsa 4. aşılamayı yapabilirim dedi ama ben aylardır hastaneye gidip geliyorum ve çok fazla ilaç iğne kullandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Acaba 3. aşılama ile 4. aşılama arasına 5 6 ay gibi bir zaman dilimi soksam bir sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen
10. günündeyimAşılamanın kaçıncı günündesin?
Umarım, hepimiz için hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.Burada çok fazla konu takip ettim ve anladım imkansız diye birşey yok illa ki bir gün bizlerde anne olacağız bende doktora gittim iki yıla kadar normal pcos gebeliği zaman alabilir demişlerdi güzel haberlerinizi alırız umarım.
Bende pcos luyum 11. Günündeyim doktorum 12. Günü kan testi ver demişti yarın kan vereceğim pek bir umudum yok bakalım hayırlısı10. günündeyim
Bana da 14.gün ver dediler, insallah her şey gönlünce olurBende pcos luyum 11. Günündeyim doktorum 12. Günü kan testi ver demişti yarın kan vereceğim pek bir umudum yok bakalım hayırlısı
Bende pkosluyum 1 kere aşılama yapıldı bende olmadı maalesef 4 ay ara verdik doktor hastane ortamından uzaklaşmamızı istedi normal denedik olmadı doktorum tüp bebek önerdi haftaya transfer olacağım inşallah aşılama şansı çok düşük oluyor tabi ne zaman nasıl kavuşacağımızı bilmiyoruz inşallah sağlıkla atlatırsın süreci ve gebe kalırsınMerhaba arkadaşlar, ben pcosluyum ve 3 kez aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor bu da tutmazsa 4. aşılamayı yapabilirim dedi ama ben aylardır hastaneye gidip geliyorum ve çok fazla ilaç iğne kullandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Acaba 3. aşılama ile 4. aşılama arasına 5 6 ay gibi bir zaman dilimi soksam bir sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen
Amin inşallah, senin icin de güzel olur inşallah her şey, zorlu bir süreç ama umarım güzel sonuçlarla atlatırız hepimiz deBende pkosluyum 1 kere aşılama yapıldı bende olmadı maalesef 4 ay ara verdik doktor hastane ortamından uzaklaşmamızı istedi normal denedik olmadı doktorum tüp bebek önerdi haftaya transfer olacağım inşallah aşılama şansı çok düşük oluyor tabi ne zaman nasıl kavuşacağımızı bilmiyoruz inşallah sağlıkla atlatırsın süreci ve gebe kalırsın
Bende pcosluyum 3. Aşılamayı bugün yapıyoruz 2den sonra tüp bebeğe geçin deniliyor ben kendi isteğimle 3ü yaptırıyorum doktorunuz acaba neden 4ü deneyelim dedi ki şans 1de neyse 4te de o oluyorMerhaba arkadaşlar, ben pcosluyum ve 3 kez aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor bu da tutmazsa 4. aşılamayı yapabilirim dedi ama ben aylardır hastaneye gidip geliyorum ve çok fazla ilaç iğne kullandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Acaba 3. aşılama ile 4. aşılama arasına 5 6 ay gibi bir zaman dilimi soksam bir sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen
İnşallah bana size isteyen uğraşan herkese bu defa nasip olur da bı daha gerek kalmazAmin inşallah, senin icin de güzel olur inşallah her şey, zorlu bir süreç ama umarım güzel sonuçlarla atlatırız hepimiz de
Bende aşılama gününü sayarsak 11.günümdeyim ve pcosum aynı süreçteyiz senındemi ilk aşılamanBende pcos luyum 11. Günündeyim doktorum 12. Günü kan testi ver demişti yarın kan vereceğim pek bir umudum yok bakalım hayırlısı
Aşılama denemelerinin genelde 3 defa olduğunu duydum ve öyle biliyorum 4. Aşılama denemesi bence pek ihtimali olan bi durum olmaz sonuçta onada belirli bi maddiyat ayrılıyor bence dinlenip tüp bebeğe yönlenmek daha hayırlı olur gibi yinede sizin ve doktorunuzun tercihi tabiki doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor malesefki Rabbim doğru bilgili güzel doktorlara yolumuzu düşürsün inşAllahMerhaba arkadaşlar, ben pcosluyum ve 3 kez aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Doktor bu da tutmazsa 4. aşılamayı yapabilirim dedi ama ben aylardır hastaneye gidip geliyorum ve çok fazla ilaç iğne kullandım. Biraz dinlenmek istiyorum. Acaba 3. aşılama ile 4. aşılama arasına 5 6 ay gibi bir zaman dilimi soksam bir sıkıntı olur mu? Bu konuda bilgi sahibi olan biri varsa cevaplayabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?