• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

ozezgi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
16
Kızlar bugün aşılamamın 6.günü kasıklarımda ağrı var ve aşırı gaz problemi ilk günden beri şişkinlik var kahverengi akıntım oldu 2 gün peceteye silince geldi yaptıranlar var mı neler yaşadınız

Kızlar bugün aşılamamın 6.günü kasıklarımda ağrı var ve aşırı gaz problemi ilk günden beri şişkinlik var kahverengi akıntım oldu 2 gün peceteye silince geldi yaptıranlar var mı neler yaşadınız
Ben de 28 kasımda oldum aşılama biraz gaz sorunum var ve ilk günden beri karnım çok şiş

Belirti mı bilmiyorum ama 2 gün önce enfeksiyon yaşadım mantar yani . Bide baş ağrısı kasık ağrısı arada yokluyor sizin?
Benim ilk günden beri karın şişliğim var sık idrara çıkma hafif göğüs ağrısı

Dün hiç bir şey yoktu bugün kaşık ağrısı ve göğüs uçlarım acımaya başlamış inşallah pozitif olur hepimizin haber verelim birbirimize 🤲🏻🙏

Dün hiç bir şey yoktu bugün kaşık ağrısı ve göğüs uçlarım acımaya başlamış inşallah pozitif olur hepimizin haber verelim birbirimize 🤲🏻🙏
Benim hiç yok göğüs ucu ağrım kaçıncı gündü sizin aşılamanın

Benim de 8. Gün ne zaman test yapacaksınız
Adet günüm 13 ü , adet gecikmesi olursa yapacağım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadığım için cesaretim yok doğrusu. Siz ne zaman yapacaksınız

Adet günüm 13 ü , adet gecikmesi olursa yapacağım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadığım için cesaretim yok doğrusu. Siz ne zaman yapacaksınız
Benim adet günüm 18 i ben 15. Gün 13 ünde yapacağım inşallah

Back
X