Buda öyle bir nevi ağır kaldırma sakin hareket et daha sonra 2hafta sonra test yaptırıyorsunAşılama hakkında çok bilgim yok ama tüp bebek transferi gibiyse günlük hayatına devam ediyorsun beslenmene bol su içmeye özen göstermelisin . Diğer türlü hoplama zıplama ağır kaldırma yeter
İnşallah evet daha önce çok stresliyim şuan biraz azaldı ama yine de o stresi 0 indiremiyorum akıl hep ordaKendini strese sokma dikkatli ol gerisi zaten olacaksa olacaksa olmayacaksa mani olamayacaksın . Hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minikler
Çok zor geçiyor ama geçiyor bende beklıyorum bakalımDün aşılama oldum. 10 gün geçer mi bilmiyorumhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
1 hafta oldu benım yumurtam çatlamıyordu gebe kalamıyordum doğal yollaKaç gün oldu ? Sebep neydi aşılama için
Ona bağlamalımıyım bilmiyorum ama 3 gündür miğfe yanmam ve bugün bel ağrım vardıKaç gün oldu ? Sebep neydi aşılama için
Sizin neden aşılama oldunuzKaç gün oldu ? Sebep neydi aşılama için
İlk mi sizindeDün aşılama oldum. 10 gün geçer mi bilmiyorumhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende aşılama olucam bir seneden fazladır gebelik. Oluşmuyor doktor aşılama. Dedi öncelikle hangi gün gitmeliyim adet tarihim ramazan bayramına denk geldi öncesinde gitsem. Bir sorun teşkil eder mi21 şubatta aşılama yaptırdım dikkat etmem gerekenler neler yardımcı olur musunuz
Tabi doktorunuzun görüşü daha önemli siz adet tarihinzi beklemeden gidin çünkü hap ve sonrasında çatlatma iğnesi veriyorlar sonra muayene edip gün veriyor aşılama için benim öyle olmuştuBende aşılama olucam bir seneden fazladır gebelik. Oluşmuyor doktor aşılama. Dedi öncelikle hangi gün gitmeliyim adet tarihim ramazan bayramına denk geldi öncesinde gitsem. Bir sorun
2 hafta sonra kan testi ver sonra sonuç ne olursa olsun gel dedilerİlk aşılamam benimde tüp kanallarımda ki darlıktan dolayı sperm geçişi olmuyordu. Umarım hayırlı olur.10. Günde doktor çağırmadı mı ? Yada kan testi vermediniz mi
Hiç biş3y vermedi banaBence çok ağır hareket yapma çok eğilip kalkma ben öyle yaptım. Ama çok sakınmıyorum da. Benimde 3. Günüm bu gün progestan verdi mi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?