Aşılama oldun mu canım2. Aşılama tutan ve belirtileri nelerdir kızlar
Yine ikimiz de uyuyamamış forumlarda geziyoruz galibaAşılama oldun mu canım
Hatırlamadım valla yaaaaYine ikimiz de uyuyamamış forumlarda geziyoruz galibahatırladın mı konuşmuştuk geçen gün
Yok size demedim zaten diğer arkadaşa yazdım onun yazsını alıntılayıp yazdım zatenHatırlamadım valla yaaaa
Oldum evetAşılama oldun mu canım
Hatırladım tabi yok kuşum uyku tutmuyoYine ikimiz de uyuyamamış forumlarda geziyoruz galibahatırladın mı konuşmuştuk geçen gün
Yok size demedim zaten diğer arkadaşa yazdım onun yazsını alıntılayıp yazdım zaten
Al benden de o kadarHatırladım tabi yok kuşum uyku tutmuyo
Sizleri de kendimi de merak ediyorum sizlerin kaçıncıAl benden de o kadardeğişiklikler var mı vücutta ne alemdesin
Benim ilk aşılama 26sında oldum valla ben de bu süreçte olan herkesi çok merak ediyorum belirtiler nasıl herkeste çok mu fark oluyor diye sizin 2. aşılama galiba dimiSizleri de kendimi de merak ediyorum sizlerin kaçıncı
Evet 2. Aşılamam benimBenim ilk aşılama 26sında oldum valla ben de bu süreçte olan herkesi çok merak ediyorum belirtiler nasıl herkeste çok mu fark oluyor diye sizin 2. aşılama galiba dimi
Senin kaç gün oldu nasıl hissediyorsun kendiniBenim ilk aşılama 26sında oldum valla ben de bu süreçte olan herkesi çok merak ediyorum belirtiler nasıl herkeste çok mu fark oluyor diye sizin 2. aşılama galiba dimi
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçları alırız ne zaman oldunuzEvet 2. Aşılamam benim
8. Günüm benim bugünHadi bakalım inşallah güzel sonuçları alırız ne zaman oldunuz
Saat itibari ile 1 hafta oldu diyebilirim göğüslerim çok hassas onun dışında pek bişe yok ben deSenin kaç gün oldu nasıl hissediyorsun kendini
Ben de de o var göğüs uçların sert hasas bide bazen ani kramp oluyo kasıklarım uzun süre ayakta kaldığımda genelde aniden minik ağrı oluyoSaat itibari ile 1 hafta oldu diyebilirim göğüslerim çok hassas onun dışında pek bişe yok ben de
Ayy hepsi ne kadar gebelik belirti dimiiii insan umutlanıyo cidden. Umarım sonuçlar pozitif gelir hepimizinBeni
Ben de de o var göğüs uçların sert hasas bide bazen ani kramp oluyo kasıklarım uzun süre ayakta kaldığımda genelde aniden minik ağrı oluyo
İnşallah yaa İnşallah amin hepimizin güzel sonuçlar alırızAyy hepsi ne kadar gebelik belirti dimiiii insan umutlanıyo cidden. Umarım sonuçlar pozitif gelir hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?