Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklicez artık en azından iğnenin etkisi geçmiş kanda çıkmadıysa , inşalllaah gebelik hormonunda yükselirBilmiyorum ki ya normal de 3 gün sonra adet günüm zaten bakıyım bi 3 gün daha bekliyim ama azda olsa düşükte olsa belli olurdu gibi geliyor
Valh sıkıldım ya eve makine atamıyorum evi temizlemiyorum ama ağır kaldırma aman yediğine içtiğine dikkat et ama gün sonu gene hüsranBeklicez artık en azından iğnenin etkisi geçmiş kanda çıkmadıysa , inşalllaah gebelik hormonunda yükselir
Ben hepsini yaptım sadece ağır kaldırmadım o kadar kasma , kendini çok strese sokmuşsun senValh sıkıldım ya eve makine atamıyorum evi temizlemiyorum ama ağır kaldırma aman yediğine içtiğine dikkat et ama gün sonu gene hüsran
Stres den değil ya Valh sadece herkes dikkat edilmesi gerekiyor makina atmak çok zararlı bu ayda dediler bende normal iş güç okey ama makina atmıyorum ağır kaldırmıyorumBen hepsini yaptım sadece ağır kaldırmadım o kadar kasma , kendini çok strese sokmuşsun sen
İlk gün bi dinlendim sonra günlük hayatıma devam ettim doktorumda aynısını söylediStres den değil ya Valh sadece herkes dikkat edilmesi gerekiyor makina atmak çok zararlı bu ayda dediler bende normal iş güç okey ama makina atmıyorum ağır kaldırmıyorum
Evet doğru öyle zaten ama elektirik süpürgesi ağır ya ondan dolayı risk bu dönemde aslında ama aslında olacağı varsa zaten her türlü oluyor ya gerisi boşİlk gün bi dinlendim sonra günlük hayatıma devam ettim doktorumda aynısını söyledi
Yani evet insanlar hamile olduğunu bilmeden ağır temizlik yapan arkadaşlarım bile var herşey allahtanEvet doğru öyle zaten ama elektirik süpürgesi ağır ya ondan dolayı risk bu dönemde aslında ama aslında olacağı varsa zaten her türlü oluyor ya gerisi boş
Kesinlikle sen Progestan kullanıyor musunYani evet insanlar hamile olduğunu bilmeden ağır temizlik yapan arkadaşlarım bile var herşey allahtan
Duphaston kullanıyorum yavrum ben sabah akşam 10 gün kullanıcamKesi
Kesinlikle sen Progestan kullanıyor musun
Benim kullandığım adet gecikmesi yapıyormuş ne zaman kullanmam lazım onu da söylemedi doktorDuphaston kullanıyorum yavrum ben sabah akşam 10 gün kullanıcam
Duphaston mu kullanıyosun sende anlamadım yavrumBenim kullandığım adet gecikmesi yapıyormuş ne zaman kullanmam lazım onu da söylemedi doktor
Yok progestan kullanıyorum her gece birtane fitil benim kiDuphaston mu kullanıyosun sende anlamadım yavrum
Ben ilk o fitili burda duydum hiç kullanmadım vallaYok progestan kullanıyorum her gece birtane fitil benim ki
Enfeksiyon kapmasın diye vermiştir onu şimdi baktım adet düzensizliği yapmıyornuş o mesela duphaston adeti düzene sokuyor bebeğin tutunmasınıda sağlıyorYok progestan kullanıyorum her gece birtane fitil benim ki