• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

sevaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
3
0
1
32
Merhaba devlet hastanesinde aşılama için kaç yıl evli olmak gerekiyor

Enfeksiyon kapmasın diye vermiştir onu şimdi baktım adet düzensizliği yapmıyornuş o mesela duphaston adeti düzene sokuyor bebeğin tutunmasınıda sağlıyor
3 tane aşılama oldum hepsinde progestan kullandım ilk aşılamam tuttu. Diğer ikisinde hiç gecikme yaşamadım hatta erken bile regl oldum asılamalarım tutmadığı için. Progestanda duphastonda hem regl düzenler hemde bebegin tutunmasını kolaylaştırır. Gebe kalırsanda eğer düşük riski içinde kullanılıyor çok yönlü bir ilaç. Sonuçlarınız pozitif olur inşallah 🙏🏻
Benim kullandığım adet gecikmesi yapıyormuş ne zaman kullanmam lazım onu da söylemedi doktor

3 tane aşılama oldum hepsinde progestan kullandım ilk aşılamam tuttu. Diğer ikisinde hiç gecikme yaşamadım hatta erken bile regl oldum asılamalarım tutmadığı için. Progestanda duphastonda hem regl düzenler hemde bebegin tutunmasını kolaylaştırır. Gebe kalırsanda eğer düşük riski içinde kullanılıyor çok yönlü bir ilaç. Sonuçlarınız pozitif olur inşallah 🙏🏻
Evet iğneden sonra hemen adet olunuyor bu ilaçların gebeliği kolaylaştırıldığıda söyleniyor

Back
X