Valh sen olmasan asla yapmazdım çünkü zerre kadar umutum yoktu ama bazen de şey diyorlar ya evde çıktım hafif silik görünüyordu ama kan da verdim hiçbir şey yok diye ama doğru söylüyorsun yarın sabahtan kalkayım aç karna gidip sağlık ocağına gidip vermem en mantıklısıBitiyor evet yavrum ama kan en garantisi en azından acaba mı demezsin kanda çıkarsada 2 günde bir artar biliyosun ki
Beni yanlış anlama da sağlık ocağına gidiceksin 2 gün nerdeyse bekliceksin bu sefer o süreçte sen yorulcaksın özelde laboratuvara gidince çok bi miktar almıyorlar acil değil sonuçtaValh sen olmasan asla yapmazdım çünkü zerre kadar umutum yoktu ama bazen de şey diyorlar ya evde çıktım hafif silik görünüyordu ama kan da verdim hiçbir şey yok diye ama doğru söylüyorsun yarın sabahtan kalkayım aç karna gidip sağlık ocağına gidip vermem en mantıklısı
Beni yanlış anlama da sağlık ocağına gidiceksin 2 gün nerdeyse bekliceksin bu sefer o süreçte sen yorulcaksın özelde laboratuvara gidince çok bi miktar almıyorlar acil değil sonuçta
Kendi tedavi olduğum hastane gide bilirim gerçi test vermek için üniversite hastanesinde tedavi görüyordum hem varsa bakarlar ona göre fitili kullanmaya devam etmem gerekiyor mu falan diyeBeni yanlış anlama da sağlık ocağına gidiceksin 2 gün nerdeyse bekliceksin bu sefer o süreçte sen yorulcaksın özelde laboratuvara gidince çok bi miktar almıyorlar acil değil sonuçta
Sağlık ocağına ben bi kere verdim bekledim o kadar , değil yavrum acilden laboratuvar için giriş yap sadece acildekiler bakmıyor 1 saate çıkar sonuçHadi ya o kadar beklediyoalr mı ben bilmiyordum acile gitsem peki akşam
Ege üniversitesimi ?Kendi tedavi olduğum hastane gide bilirim gerçi test vermek için üniversite hastanesinde tedavi görüyordum hem varsa bakarlar ona göre fitili kullanmaya devam etmem gerekiyor mu falan diye
Evet kuzumEge üniversitesimi ?
Korkuyorum ya daha çok erkense ya hiç belli olmaz sa diye ama test silik varsa kanda daha fazlası görüne bilir mi acabaSağlık ocağına ben bi kere verdim bekledim o kadar , değil yavrum acilden laboratuvar için giriş yap sadece acildekiler bakmıyor 1 saate çıkar sonuç
Varsa evet 5 ten sonrası pozitif oluyor , elinde başka test varsa akşam tekrarlaKorkuyorum ya daha çok erkense ya hiç belli olmaz sa diye ama test silik varsa kanda daha fazlası görüne bilir mi acaba
Varsa evet 5 ten sonrası pozitif oluyor , elinde başka test varsa akşam tekrarla
Yok yok söyleme kesinleşsin öyle söyleSadece birtane vardı eşime al derim ama kan veriyim önce sonra ona hemen söylemek istemiyorum üzülmesin diye ama sanki çok umutluyum suan
Yok yok söyleme kesinleşsin öyle
bakalım umarım yükselir umarım daha da koyulaşır umarım sana da umut olur ikimiz de bu ay hamilelik beraber alırızYok yok söyleme kesinleşsin öyle söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?