A asiyezzz Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2025 11 2 1 18 Pazartesi 18:01 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #21 Astek_23 .!.: Düşüğe karşı benimkisi, riskli gebelik, düşük tehlikem var benim onun için kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Banada duphaston yazdı günde 3 kez içicegm rahim duvarım kalınlaşmıştı aslında ama pcos var dı bende tedbir amaçlı yazmışta olabilir soramadım heycanla aklıma gelmedi burdan araştırıyorum bende
Astek_23 .!.: Düşüğe karşı benimkisi, riskli gebelik, düşük tehlikem var benim onun için kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Banada duphaston yazdı günde 3 kez içicegm rahim duvarım kalınlaşmıştı aslında ama pcos var dı bende tedbir amaçlı yazmışta olabilir soramadım heycanla aklıma gelmedi burdan araştırıyorum bende
A Astek_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2022 116 15 48 33 Pazartesi 18:41 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #22 Boşver çok araştırma, hoca kullan dediyse sen kullan. Rabbim kucağını boş bırakmasın
A asiyezzz Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2025 11 2 1 18 Pazartesi 20:20 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #23 Astek_23 .!.: Boşver çok araştırma, hoca kullan dediyse sen kullan. Rabbim kucağını boş bırakmasın Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol yazdıkların için motive ettin beni ,sağ sağlim bebeğine kavuşursun sende inşallah
Astek_23 .!.: Boşver çok araştırma, hoca kullan dediyse sen kullan. Rabbim kucağını boş bırakmasın Genişletmek için tıkla... Amin canım çok sağol yazdıkların için motive ettin beni ,sağ sağlim bebeğine kavuşursun sende inşallah
A Astek_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2022 116 15 48 33 Dün 09:46 Konu Sahibi Konu Sahibi asiyezzz #24 asiyezzz .!.: Amin canım çok sağol yazdıkların için motive ettin beni ,sağ sağlim bebeğine kavuşursun sende inşallah Genişletmek için tıkla... Rica ederim, amin
asiyezzz .!.: Amin canım çok sağol yazdıkların için motive ettin beni ,sağ sağlim bebeğine kavuşursun sende inşallah Genişletmek için tıkla... Rica ederim, amin