• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende perşembe günü aşılama oldum kızlar inşallah herşey gönlümüze göre olur 🙏
Sizler nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyorsunuz sizler ekstra birşey yapıyor musunuz

merhaba ben de geçen pazartesi oldum, henüz bir belirti yok sadece kullandığım ilaçlardan dolayı sanırım halsizlik ve karnımda ağrı var

Dün aşılama oldum inşallah tutar ilk aşılaması tutan oldumu bilgi verirmisiniz rica ederim
Temmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yok

Temmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yok
Herhangi bir belirti hissettin mi benimde 12 yada 13 Kasım belli olucak biraz stresliyim

Bişey sorabilir miyim bu aşılama ile tüp Bebek farklı mi

Bişey sorabilirmiyim bu aşılama ile tüp Bebek farklı mi

Merhaba bende Çarşamba günü oldum ama bende dünden beri hafif kahverengi akıntı geliyor sizde var mı normal mi acaba
Bende seninle aynı gün yaptırdım igne belirtilerim çoktu ama bugün geçti sayılır sende
Ne zamn test yapmayı düşünüyorsun bn çok sabirsizm
valla bende sabırsızım ama yaptırmakta isteyorum duygu durumum karışık pazar günü yaparım diye düşünüyorum

Back
X