- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ndndjskejeifbejdksj
Dün aşılama oldum inşallah tutar ilk aşılaması tutan oldumu bilgi verirmisiniz rica ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende Çarşamba günü oldum ama bende dünden beri hafif kahverengi akıntı geliyor sizde var mı normal mi acabaDün aşılama oldum inşallah tutar ilk aşılaması tutan oldumu bilgi verirmisiniz rica ederim
Temmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yokDün aşılama oldum inşallah tutar ilk aşılaması tutan oldumu bilgi verirmisiniz rica ederim
Herhangi bir belirti hissettin mi benimde 12 yada 13 Kasım belli olucak biraz stresliyimTemmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yok
başka bir hormon verilmiştirKızlar bende bugün aşılama oldum ama bana progesteran verilmedi
Yok bir ilaç verilmedi gerekli görmüyormuş doktorumbaşka bir hormon verilmiştir
Benim hafif ağrım vardı ama şu an çok az var tek taraflı AğrıBende bugün oldum agrım çok seninde agrın varmı canım
Benimde geldi doktor normal dediMerhaba bende Çarşamba günü oldum ama bende dünden beri hafif kahverengi akıntı geliyor sizde var mı normal mi acaba
Bişey sorabilir miyim bu aşılama ile tüp Bebek farklı miTemmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yok
Bişey sorabilirmiyim bu aşılama ile tüp Bebek farklı miTemmuzda ilk aşılamamı oldum tuttu çok şükür 19 haftalık olduk bile içinizi ferah tutun inşallah olacaktır aşılama yaptığım gün yattım 2 saat sonrasında hayatıma drvam ettim çalışıyorum işimde tempolu biraz dikkat ettim onun dışında başka birşey yok
Bende seninle aynı gün yaptırdım igne belirtilerim çoktu ama bugün geçti sayılır sende durumlar nasılMerhaba bende Çarşamba günü oldum ama bende dünden beri hafif kahverengi akıntı geliyor sizde var mı normal mi acaba
Bnde de hiç belirti yok arada kasıkta batma oluyor oda nadir yaniBende seninle aynı gün yaptırdım igne belirtilerim çoktu ama bugün geçti sayılır sende durumlar nasıl
Ne zamn test yapmayı düşünüyorsun bn çok sabirsizmBnde de hiç belirti yok arada kasıkta batma oluyor oda nadir yani
Bende seninle aynı gün yaptırdım igne belirtilerim çoktu ama bugün geçti sayılır sendeMerhaba bende Çarşamba günü oldum ama bende dünden beri hafif kahverengi akıntı geliyor sizde var mı normal mi acaba
valla bende sabırsızım ama yaptırmakta isteyorum duygu durumum karışık pazar günü yaparım diye düşünüyorumNe zamn test yapmayı düşünüyorsun bn çok sabirsizm