- 22 Temmuz 2024
- 452
- 144
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Ben şuan devlette yaptırıyorum. Bence önce devlette deneyin.Merhaba kızlar biz 3 buçuk yıldır bebek bekliyoruz ama malesef olmadı sadece bşr defa oldu o da dış gebelik ti, eşimde de bende de bir problem yok sadece ilk yıl eşimde az miktarda sperm düşüklüğü vardı ama şu an çok iyi durumda. Aşılama yapmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok bu konuda yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi. Yaptırmalımıyım yoksa işe yaramaz tüp bebel daha mı iyi. Fiyatları ne. Nasıl yapılıyor. Yardımcı olur musunuz
Hemen yaptılar mı devlette çok uzatıyorlar diyorlar ama siz nasıl yaptınızBen şuan devlette yaptırıyorum. Bence önce devlette deneyin.
Ben 1 yıl infertilite bölümüne gittim 6ay ilaçlı 6 ay ilaçsız gözlemlediler. Regl görmediğim için nerdeyse 2 yılı buldu bu süreç. Ama ilaçlara bile para harcamadım diyebilirim rapor çıktığı için. Sadece ovitrelle bulmak çok zor. Böyle bir düşünceniz varsa ovitrelleyi bulup 1 2 tane stoklayarak başlamanızı tavsiye ederimHemen yaptılar mı devlette çok uzatıyorlar diyorlar ama siz nasıl yaptınız
Ben dahq önce 4 defa ovitrelle yaptırdım. Ama hiç devlette yaptırmadım rahim filmi vs de çektirdim. Devlete kolay kolay randevu bulunmuyor maalesef. Şimdi gitsem herşeyi baştan yaparlar demi. Yani önceki iğneleri vs silip en başa dönücemBen 1 yıl infertilite bölümüne gittim 6ay ilaçlı 6 ay ilaçsız gözlemlediler. Regl görmediğim için nerdeyse 2 yılı buldu bu süreç. Ama ilaçlara bile para harcamadım diyebilirim rapor çıktığı için. Sadece ovitrelle bulmak çok zor. Böyle bir düşünceniz varsa ovitrelleyi bulup 1 2 tane stoklayarak başlamanızı tavsiye ederim
Evet en baştan oluyor bende defalarca dışarıda denedim. Ama rahim filmini sperm testini falan kayda geçiyorlar. Tüp bebek çok pahalı ben 7yıldır evliyim biraz geç kaldım nerden dönsek kar diye başladım devleteBen dahq önce 4 defa ovitrelle yaptırdım. Ama hiç devlette yaptırmadım rahim filmi vs de çektirdim. Devlete kolay kolay randevu bulunmuyor maalesef. Şimdi gitsem herşeyi baştan yaparlar demi. Yani önceki iğneleri vs silip en başa dönücem
Önce tahlil isteyecekler o süreç sadece beklemek zorunda kalıyosun kan için regli bekliyosun eşin perhiz yapıp gidiyor. Sonuçlara göre doktor önerirse bir sonraki regli de başliyor lar hemen ortalama 2 ay falan sürer diye düşünüyorum benimki öyle olmuştuBen dahq önce 4 defa ovitrelle yaptırdım. Ama hiç devlette yaptırmadım rahim filmi vs de çektirdim. Devlete kolay kolay randevu bulunmuyor maalesef. Şimdi gitsem herşeyi baştan yaparlar demi. Yani önceki iğneleri vs silip en başa dönücem
Çok haklısınız inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınızEvet en baştan oluyor bende defalarca dışarıda denedim. Ama rahim filmini sperm testini falan kayda geçiyorlar. Tüp bebek çok pahalı ben 7yıldır evliyim biraz geç kaldım nerden dönsek kar diye başladım devlete
Yaa iki ay yine iyi. Çatlatma iğnesi vs yapmazlar demiÖnce tahlil isteyecekler o süreç sadece beklemek zorunda kalıyosun kan için regli bekliyosun eşin perhiz yapıp gidiyor. Sonuçlara göre doktor önerirse bir sonraki regli de başliyor lar hemen ortalama 2 ay falan sürer diye düşünüyorum benimki öyle olmuştu
Yapılacak tabiki tedaviye 2 ay sonra anca başlarsınız demek istedim. Tedaviye başlayınca önce büyütme iğnesi büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyor onun içinde 1ay bekliyorsunuz. Tedaviye başlarsanız kendinizi yormayın dinlenin ve bol sıvı tüketin doktorunuz söyler zaten bunlarıYaa iki ay yine iyi. Çatlatma iğnesi vs yapmazlar demi
Çok teşekkür ederim sizinki tuttu mu aşılamaYapılacak tabiki tedaviye 2 ay sonra anca başlarsınız demek istedim. Tedaviye başlayınca önce büyütme iğnesi büyüyünce çatlatma iğnesi vuruluyor onun içinde 1ay bekliyorsunuz. Tedaviye başlarsanız kendinizi yormayın dinlenin ve bol sıvı tüketin doktorunuz söyler zaten bunları
Malesef bizim ki tutmadı 2 ay sonra tekrar denicez. ama siz insanlara bakmayın olumsuz etkiler. Siz olumlu düşünün Allâh güzel haberler almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim sizinki tuttu mu aşılama
Amin hepimize inşallah çok teşekkür ederimMalesef bizim ki tutmadı 2 ay sonra tekrar denicez. ama siz insanlara bakmayın olumsuz etkiler. Siz olumlu düşünün Allâh güzel haberler almayı nasip etsin
Merhaba kızlar biz 3 buçuk yıldır bebek bekliyoruz ama malesef olmadı sadece bşr defa oldu o da dış gebelik ti, eşimde de bende de bir problem yok sadece ilk yıl eşimde az miktarda sperm düşüklüğü vardı ama şu an çok iyi durumda. Aşılama yapmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok bu konuda yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi. Yaptırmalımıyım yoksa işe yaramaz tüp bebel daha mı iyi. Fiyatları ne. Nasıl yapılıyor. Yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?