• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ben de 24 Kasım'da aşılama oldum, ilk deneyim, 3 normal gebeliğim oldu 3 ay dolmadan düşük oldu:( şimdi de aşılama yapmaya karar verdik doktorumuz ile birlikte, tüm bu süreçler, düşük, kurtaj, muayeneler, aşılama dahil o kadar irrite oluyorum ki tahmin ediyorsunuzdur tabi ki... inşallah müjdeli haberleri alırız 🙏🌿

Ben de 24 Kasım'da aşılama oldum, ilk deneyim, 3 normal gebeliğim oldu 3 ay dolmadan düşük oldu:( şimdi de aşılama yapmaya karar verdik doktorumuz ile birlikte, tüm bu süreçler, düşük, kurtaj, muayeneler, aşılama dahil o kadar irrite oluyorum ki tahmin ediyorsunuzdur tabi ki... inşallah müjdeli haberleri alırız 🙏🌿
Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın inşallah güç kuvvet versin 🤎

Bende perşembe ovitrelle vuruldum cumartesi de aşılamam oldu kızlar ben daha öncesi tüp bebek denedim olmadı şuanda tüp bebeği deneyecek maddi gücüm olmadığı için boş beklemek istemedim 6 yıllık evliyim o yüzden aşılama yaptırdım bugün çatlatmanın 3. Günü göğüs hassasiyetim. Var sadece ve adet sancısı gibi geldi gitti

Back
X