Pazartesi veya Salı vereceğim bilmiyorum unutunca bişey oluyor muBugün 11 o zaman, kan verdiniz mi? Bence 14.gün verin. Benim bıgün 5. Günüm daha çoook varya ben bi iki kere progestanı almayı unuttum bişry olur mu sizce? Günde 2 kere kullanmam gerekiyordu. 1 gün sabah kullanmayı unuttum başka bi gün de akşam unutmuştum. İki gün önce de tekrar sabah ubuttum öğlen 4 gibi kullandım ve yatmadan 1 de kullandım
Bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum ilk aşılamamda çok hassastım saatim şaşmazdı. Bu sefer bi sarsakladım. Gonalf i de bir akşam unutmuştum 4 saat gecikmeli yapmıştım
Yarın ben öğrenecem bakalımEvet bende platforma girdikçe güncelliyorum sayfayı ama kimseden haber yok
Ay inşallah sağlıkla olumlu sonuç görürsünüz :) 1 hafta sonra da sıra bende :)Yarın ben öğrenecem bakalım
ben 10. Günü vermiştim negatifdi ama daha erken demişlerdi 14. Günü verecem net olacak inşallah olmuşturAy inşallah sağlıkla olumlu sonuç görürsünüz :) 1 hafta sonra da sıra bende :)
İnşallah canım. Benim aşılama gününü saymazsam 12. Günde vermemi söyledi doktorben 10. Günü vermiştim negatifdi ama daha erken demişlerdi 14. Günü verecem net olacak inşallah olmuştur
Hayırlısı olsun canım kucağımızı boş bırakmasın rabbimİnşallah canım. Benim aşılama gününü saymazsam 12. Günde vermemi söyledi doktor
İnşallah canımHayırlısı olsun canım kucağımızı boş bırakmasın rabbim
Hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar ben adaya veda ediyorum, bugun regl oldum
İnşallah bir sonrakineArkadaşlar ben adaya veda ediyorum, bugun regl oldum
Ay canım çok tebrik ederim. Çok mutlu oldum. Yazıcaktım bende haber var mı diye ama bilemedimKızlar hamileyim değerim 37 çıktı
Teşekkür ederim canımAy canım çok tebrik ederim. Çok mutlu oldum. Yazıcaktım bende haber var mı diye ama bilemedim
iTeşekkür ederim canım
Çok heyecanlıyım bende beklemiyordum ümitsizdim ama oldu
Hayırlı olsun canım çok sevindim bizlere de dua et nolurKızlar hamileyim değerim 37 çıktı
Evet bende bunu merak ediyorum. @HanSam1329 seninle aşılama tarihlerimiz yakındı sanırımHayırlı olsun canım çok sevindim bizlere de dua et nolurbelirtilerin neydi canım yada neler yaptın bu sürede
Aşılama olduğum günden itibaren sol kasık agrım vardı 3 gün sonra da göğüs hassasiyetim onlar da ilaçdan diye düşünüyorumBelirti olarak neler yaşadın canım