Aşılama

Ya ben taa 5 sene önceki aşılama sonuçlarımı falan mesajları buldum baktım aşılama sonrası 12. Günde pozitif olup doktora gitmişim. Yani 11. Günde de olabilir ama ailemle 12. Gün beta HCG pozitif diye konuşmuşum. Bugün 9. Günümdü. Bakalım birkaç gün daha bekleyip göreceğiz

Ayy inşallah öyle olur canım ya umudunu kaybetme sonuçta 9.günü daha yeni yeni olusuyırmus yani o yüzden negatif olabilir umarım kan testin pozitif çıkar hepimizin öyle

şuan bir umutla sonuç bekleyen tüm anne adaylarına sesleniyorum Rabbim bekleyişlerimizi güzel sonuclandırsın inşallah yanıp tutuştuğumuz kucaklarımıZ evlatlarla dolsun sağlıklı sıhhatli olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinAminnn

Aminn.bende asilamamin 8.gunundeyim.bendede hic belirti yokinsallah sonucu guzel olur.

Ayy inşallah öyle olur canım ya umudunu kaybetme sonuçta 9.günü daha yeni yeni olusuyırmus yani o yüzden negatif olabilir umarım kan testin pozitif çıkar hepimizin öyle
Yani ne yalan söyleyeyim pek umudum yok ama yine de tabi bekleyeceğim kesin sonucun olacağı günü. Hayırlısı diyorum

Yani ne yalan söyleyeyim pek umudum yok ama yine de tabi bekleyeceğim kesin sonucun olacağı günü. Hayırlısı diyorum
Benimde yok Allah büyüktür canım ben tüp bebeğe giden yol diye görüyorum aşılamaya olursa şans olur olmazsa hayırlısı elbet olacak hepimizin evladı inşallah

Benimde yok Allah büyüktür canım ben tüp bebeğe giden yol diye görüyorum aşılamaya olursa şans olur olmazsa hayırlısı elbet olacak hepimizin evladı inşallah
Ben ikinizinde pozitif haber alacağını hissediyorum umarım güzel sonuçlanır hepimizin süreci

Hakkımızda hayırlısı inşallah. Ben tüp Bebek düşünmüyorum birkaç aşılamada oldu oldu modundayım. Neyse sonrayı sonra düşünelim artık

Çatlatma iğnesinin üzerinden 10, aşılamadan 9 gün geçti. Meraktan test yaptım ve çok silik bir çizgi gördüm. Ovitrella etkisi olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…