Baş ağrısının sebebi ovitrelle çatlatma iğnesi malesefAynen benimki de hatta aşılamadan sonraki 2-3 gün çok baş ağrısı yaşamıştım ben stres kaynaklı sanırm o zamanlarda bile içmemek için dayandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş ağrısının sebebi ovitrelle çatlatma iğnesi malesefAynen benimki de hatta aşılamadan sonraki 2-3 gün çok baş ağrısı yaşamıştım ben stres kaynaklı sanırm o zamanlarda bile içmemek için dayandım
İnşallah olur canım Allah hepimizin gönlüne göre versin şu an progesteron hormonu kullaniyor musun ? Fitil olur tablet olur bu tutunmayi arttırıyor çünkü.Allah gönlüne göre versin canım . Bende 30 yaşımdayım pcos var amh 8 çok yumurtam oluyor hep ama tutmuyor hsg çekindim sonrasında vitaminlere başladık 2 ay denedik olması aşılama geçtik 8. Günüm benim haftaya test yapacağım ama vitaminlerle şansımız artsın diye destekliyoruz canım inşallah olumlu olur
Evet ama parol bile içmemeye çalış demişti bende Ankara’da Hacettepe hastanesine gidiyorum memnunum 6 ay ilaçla denedik olmadı şimdi aşılama geçtik inşallah olumlu olurCanım mantıklı düşündüğün zaman zaten senin yumurta kaliten ilaçlar sayesinde yükseliyor kontrolu suan ilaclar ele almis durumda kontrole gidiyorsun eğer yumurta milimetresi düşükse ilacın dozunu arttırıyor her türlü o yumurtayı sağlıklı bir hale çeviriyorlar sadece bazı antibiyotiler bu süreçte kullanılmıyor ağrı kesici olarak mesela parol un hiçbir yan etkisi yok gebelikte bile kullanılabilen bir ağrı kesici.
Kullanıyorum canım fitil olarak sabah akşamİnşallah olur canım Allah hepimizin gönlüne göre versin şu an progesteron hormonu kullaniyor musun ? Fitil olur tablet olur bu tutunmayi arttırıyor çünkü.
Canım sen doktorunu dene umutsuz olma lütfenBenim doktorum dişini çektirip antibiyotik kullanabilirsin dedi ama ikinizin de doktoru ağrı kesici bile riskli demiş kafam karıştı şu an ne yapsam bilmiyorum ama eğer diş ağrım çok artarsa ve gebelik olursa üç ay hiçbir işlem yaptıramayacağım bundan da korkuyorum.
İnşallah olumlu olur canım ben en iyisi birkaç kadın doğum doktoruna daha danışayım diş çekimimle alakalı ona göre karar vereyimEvet ama parol bile içmemeye çalış demişti bende Ankara’da Hacettepe hastanesine gidiyorum memnunum 6 ay ilaçla denedik olmadı şimdi aşılama geçtik inşallah olumlu olur
Bunu yeni duyuyorum ama doktoruma danışacağım. Normalden farkı nedirBu arada aşılama ücretleriniz neler kızlar biz 20.000 tl asilama ucreti 6 bin falan da muayene ucreti ve ilac tedavisine verdik. Mikrocip mi yapilacak bu arada kesinlikle normal değil mikroçip yaptırın onun ihtimali daha yüksekmiş
Bu arada siz niye aşılamaya gittiniz canım problem neydiHaklısın sonrasında da beklemekle zaman geçmiyor ne yazık ki. Vitaminleri benim doktorum da çok daha öncesinde başlatmıştı.
Ben özelde yaptırdım ve büyük şehirlerde ücretlerin daha yüksek olmasından dolayı biraz daha fazla bem. Ama muayene ücreti vermedim. Mikroçiple yapıldı canım benim aşılamam da. Hatta aşılamanın öncesinde ve sonrasında birer gün arayla ilişki önerdi doktorum.Bu arada aşılama ücretleriniz neler kızlar biz 20.000 tl asilama ucreti 6 bin falan da muayene ucreti ve ilac tedavisine verdik. Mikrocip mi yapilacak bu arada kesinlikle normal değil mikroçip yaptırın onun ihtimali daha yüksekmiş
Canım mikroçip aşılama erkek sperminin en kalitelilerini seçiyor en hızlılarını seçiyor kalitesi düşük olan spermleri de kaliteli hale çeviriyor ve bunu rahime bırakıyorlar yani rahimde sadece en hızlı spermler en kaliteli spermler yol alıyor diğer kalitesiz spermler kaliteli spermlerin önünü kesmiyor bu da gebelik şansını arttırıyor normal aşılamada gebelik oranı microcipe göre daha düşük bir araştır bak istersenBunu yeni duyuyorum ama doktoruma danışacağım. Normalden farkı nedir
Benim doktorum özel sadece muayene ücreti veriyorum tahliller hastanede yapıyor bide sağolsun iğneler için rapor çıkarttık 1.300₺ ödedim devletten 2 aşılama hakkım var sonra tüp bebek ama ben tüp benek için bekleyeceğim belki 1 yıl sonra falan düşünürüm
Herhangi bir şey yok bulunan 1 yıldır deniyorduk olmadı sadece eşimde morfoloji düşüklüğü var ama o da anlamlı değil demişti doktorum. Pcos veya amh düşüklüğü de yok. Yıllardır 28-30 günde regli de oluyorum. Şu an için sebepsiz. Bende duphaston kullanıyorum sabah akşamBu arada siz niye aşılamaya gittiniz canım problem neydi
Çatlatma iğnesini yaptırdığın gün mü ilişki önerdi daha onu ben de merak ediyordum ilişki gerekli mi yasak mı diye.Ben özelde yaptırdım ve büyük şehirlerde ücretlerin daha yüksek olmasından dolayı biraz daha fazla bem. Ama muayene ücreti vermedim. Mikroçiple yapıldı canım benim aşılamam da. Hatta aşılamanın öncesinde ve sonrasında birer gün arayla ilişki önerdi doktorum.
Canım sebepsiz infertilite olan kisilerin problem olan kisilere nazaran gebelik oranları daha yüksek gönlünün temiz tut belli ki sizinki stres kaynaklıHerhangi bir şey yok bulunan 1 yıldır deniyorduk olmadı sadece eşimde morfoloji düşüklüğü var ama o da anlamlı değil demişti doktorum. Pcos veya amh düşüklüğü de yok. Yıllardır 28-30 günde regli de oluyorum. Şu an için sebepsiz. Bende duphaston kullanıyorum sabah akşam
Aynen iğneden önce veya sonra farketmez dedi. Aşılama gününün ertesi günü bir deÇatlatma iğnesini yaptırdığın gün mü ilişki önerdi daha onu ben de merak ediyordum ilişki gerekli mi yasak mı diye.
Canım bizim ileri hareketlilik %90a yakın doktor bu iyi dedi. Hareketsiz sperm sayısıda azdı %20 civarıCanım mikroçip aşılama erkek sperminin en kalitelilerini seçiyor en hızlılarını seçiyor kalitesi düşük olan spermleri de kaliteli hale çeviriyor ve bunu rahime bırakıyorlar yani rahimde sadece en hızlı spermler en kaliteli spermler yol alıyor diğer kalitesiz spermler kaliteli spermlerin önünü kesmiyor bu da gebelik şansını arttırıyor normal aşılamada gebelik oranı microcipe göre daha düşük bir araştır bak istersen
İnşllah her belirtiyi bir şeye yormaya çalışıyorum bir haftadırCanım sebepsiz infertilite olan kisilerin problem olan kisilere nazaran gebelik oranları daha yüksek gönlünün temiz tut belli ki sizinki stres kaynaklı
Benim doktorum çatlatma iğnesinin olduktan sonra ilişki ertesi gün boş diğer günde aşılama yapmıştıÇatlatma iğnesini yaptırdığın gün mü ilişki önerdi daha onu ben de merak ediyordum ilişki gerekli mi yasak mı diye.
Nasıl geçicek bu günlerrBenim doktorum çatlatma iğnesinin olduktan sonra ilişki ertesi gün boş diğer günde aşılama yapmıştı