- Emoji Skoru
- 77
- Puanlar
- 48
Aşılamadan önce yumurtan büyüktür o ağrıyabilir aşılamadan sonra tüpten bebek geçiyor olabilirKızlar benim aşılamadan önce de sağ kasık göbeğimin sağında ağrırlar sızılar oluyor çok sık tüplerim mi bilmiyorum da şimdi aşılamadan sonrada ekstra ağırıyor belki vücudum dinliyorum diyedir. Sizce neden sızılar oluyor size de oluyor mu böyle
Canım yanlış anlamada ne bu acele stres hemen 1 hafta içinde öğrenmek neden bi dinlen 2 haftan güzel geçsin sonra olumlu yada olumsuz haber alacaksın sürekli gidip kendinizle oynatmayın gözünü seveyim tamam saygı duyuyorum herkes bir umut heyecan ama stres en önemli şey yani varsa bile Allah korusun bişey olur. Bence çok acele ediyorsunuz herşeye şimdi bat bilmiyorum tam yanlışta demeyin ama aşılamanın kaçıncı günündesin bat ne zamanBugün hastaneye gitim rahim duvarı kalınlaştığını söyledir 13.14 mm betamda 29.22 çıkmıştı yarın tekrar kan vericem yükselecekmiş diye
Ben de katılıyorum. Zaten kanda gerçekten gebelik varsa çıkabilmesi için aşılamanın üzerine minimum 11-12 gün geçmesi gerekiyor. Öncesindeki tüm sonuçlar çatlatma iğnesinin etkisiCanım yanlış anlamada ne bu acele stres hemen 1 hafta içinde öğrenmek neden bi dinlen 2 haftan güzel geçsin sonra olumlu yada olumsuz haber alacaksın sürekli gidip kendinizle oynatmayın gözünü seveyim tamam saygı duyuyorum herkes bir umut heyecan ama stres en önemli şey yani varsa bile Allah korusun bişey olur. Bence çok acele ediyorsunuz herşeye şimdi bat bilmiyorum tam yanlışta demeyin ama aşılamanın kaçıncı günündesin bat ne zaman
Valla böyle olunca bende umutsuzluğa kapılıyorum kendimi stres yapıyorum acaba bende mi belirti yok yada bende mi test yapsam ya negatif çıkarsa diyorumBen de katılıyorum. Zaten kanda gerçekten gebelik varsa çıkabilmesi için aşılamanın üzerine minimum 11-12 gün geçmesi gerekiyor. Öncesindeki tüm sonuçlar çatlatma iğnesinin etkisi
Bende aynı şekilds en güzeli doktorlarımızın dediği günü beklemek.Valla böyle olunca bende umutsuzluğa kapılıyorum kendimi stres yapıyorum acaba bende mi belirti yok yada bende mi test yapsam ya negatif çıkarsa diyorum
Çok teşekkür ederim stres değil de düşünme diyelim /:)Aşılamadan önce yumurtan büyüktür o ağrıyabilir aşılamadan sonra tüpten bebek geçiyor olabilir
Canım bunlar sadece varsayım belki dediğim gibi herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyoruzdur biraz stres yapmasak mı
Kendinizi nasıl iyi hissetcekseniz bence çıkmayacak olsa verin demezlerdiKızlar bugün hastahaneden aradılar test yaptınız mı diye halbuki yarına test verin demişlerdi bugün de verebilirsiniz dediler, sizce yarın mı bugün mü yapsam testi bugün 13. Günüm
Teşekkür ederim bakacağım duruma göre hayırlı haberler olsun inşallahKendinizi nasıl iyi hissetcekseniz bence çıkmayacak olsa verin demezlerdi
Bizi de bilgilendir :)Teşekkür ederim bakacağım duruma göre hayırlı haberler olsun inşallah
Bize de söyle canımTeşekkür ederim bakacağım duruma göre hayırlı haberler olsun inşallah
Sabah test yaptım negatif sonrası regl oldum.. bundan sonra nasıl ilerlenir bilmiyorumYaptın mı canım test
Canım doktoruna gitseydin normalde ben regl olursam direk ikinci aşılamaya geçeceğizSabah test yaptım negatif sonrası regl oldum.. bundan sonra nasıl ilerlenir bilmiyorum
Doktorum regl bitince gel dedi.. benim doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebeği önerdi sizce ?Canım doktoruna gitseydin normalde ben regl olursam direk ikinci aşılamaya geçeceğiz
Canım özele mi gidiyorsun yoksa devlet miDoktorum regl bitince gel dedi.. benim doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebeği önerdi sizce ?
Nasıl yani sen yumurta büyütmek için ne kullandınAranızda var mı benim gibi aşılamada hiç bir ilaç kullanmayan ?
Adet bitince yumurtalar yerince büyüyünce Çatlatma iğnesi yaptı ertesi günüde aşılamaNasıl yani sen yumurta büyütmek için ne kullandın
Klinikte bir doktoraCanım özele mi gidiyorsun yoksa devlet mi
Benimde doktorum 2 aşılama demişti eğer ilki tutmazsa ama bizde enin değiliz çünkü özele gidiyoruz her aşılama da bir ücret. Devlette tüp bebeğe hak kazanmak içinde en az 2 kere aşılama yaptırman gerekiyor diye biliyorumKlinikte bir doktora