Aşılama

Aşılamadan önce yumurtan büyüktür o ağrıyabilir aşılamadan sonra tüpten bebek geçiyor olabilir
Canım bunlar sadece varsayım belki dediğim gibi herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyoruzdur biraz stres yapmasak mı

Bugün hastaneye gitim rahim duvarı kalınlaştığını söyledir 13.14 mm betamda 29.22 çıkmıştı yarın tekrar kan vericem yükselecekmiş diye
Canım yanlış anlamada ne bu acele stres hemen 1 hafta içinde öğrenmek neden bi dinlen 2 haftan güzel geçsin sonra olumlu yada olumsuz haber alacaksın sürekli gidip kendinizle oynatmayın gözünü seveyim tamam saygı duyuyorum herkes bir umut heyecan ama stres en önemli şey yani varsa bile Allah korusun bişey olur. Bence çok acele ediyorsunuz herşeye şimdi bat bilmiyorum tam yanlışta demeyin ama aşılamanın kaçıncı günündesin bat ne zaman

Ben de katılıyorum. Zaten kanda gerçekten gebelik varsa çıkabilmesi için aşılamanın üzerine minimum 11-12 gün geçmesi gerekiyor. Öncesindeki tüm sonuçlar çatlatma iğnesinin etkisi

Ben de katılıyorum. Zaten kanda gerçekten gebelik varsa çıkabilmesi için aşılamanın üzerine minimum 11-12 gün geçmesi gerekiyor. Öncesindeki tüm sonuçlar çatlatma iğnesinin etkisi
Valla böyle olunca bende umutsuzluğa kapılıyorum kendimi stres yapıyorum acaba bende mi belirti yok yada bende mi test yapsam ya negatif çıkarsa diyorum

Kızlar bugün hastahaneden aradılar test yaptınız mı diye halbuki yarına test verin demişlerdi bugün de verebilirsiniz dediler, sizce yarın mı bugün mü yapsam testi bugün 13. Günüm

Kızlar bugün hastahaneden aradılar test yaptınız mı diye halbuki yarına test verin demişlerdi bugün de verebilirsiniz dediler, sizce yarın mı bugün mü yapsam testi bugün 13. Günüm
Kendinizi nasıl iyi hissetcekseniz bence çıkmayacak olsa verin demezlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…