Şuan reglimin 1. Günü, 3. Günde AMH baktır dedi. Ona baktırıp doktora atıcam sonuçları.. sonra aşılama devam. Bende doktor değiştirme düşüncesindeyim belki ilaç verir diye. Ama şuanki doktorum da tüm süreçlerimi biliyor kararsızızBenimde doktorum 2 aşılama demişti eğer ilki tutmazsa ama bizde enin değiliz çünkü özele gidiyoruz her aşılama da bir ücret. Devlette tüp bebeğe hak kazanmak içinde en az 2 kere aşılama yaptırman gerekiyor diye biliyorum
Ben ve çoğu kişi reglinin 2. 3. Gününden çatlatma iğnesine kadar yumurta büyütmek için de ilaç kullandık. Bende emin olamadım açıkçası. Benim yumurtlamamda , boyutu ve rahim kalınlığında da herhangi bir sıkıntı yoktu yıllardır aynı doktora gidiyorım ama buna rağmen çatlatma iğnesinden önce gonalf , sonrasında da progesteron verdi.Şuan reglimin 1. Günü, 3. Günde AMH baktır dedi. Ona baktırıp doktora atıcam sonuçları.. sonra aşılama devam. Bende doktor değiştirme düşüncesindeyim belki ilaç verir diye. Ama şuanki doktorum da tüm süreçlerimi biliyor kararsızız
Sen ilaç kullanıyorum diye tedirginsin bense kullanmıyorum diye anlaşılanBen ve çoğu kişi reglinin 2. 3. Gününden çatlatma iğnesine kadar yumurta büyütmek için de ilaç kullandık. Bende emin olamadım açıkçası. Benim yumurtlamamda , boyutu ve rahim kalınlığında da herhangi bir sıkıntı yoktu yıllardır aynı doktora gidiyorım ama buna rağmen çatlatma iğnesinden önce gonalf , sonrasında da progesteron verdi.
Yok yok sizin için için emin olamadım aslında benSen ilaç kullanıyorum diye tedirginsin bense kullanmıyorum diye anlaşılan
Şimdi bende danışacağım doktoraYok yok sizin için için emin olamadım aslında benProgesteron verip vermeyeceğini sormuştum mesela ben doktoruma mutlaka tüm hastalarıma veriyorum demişti
Ne yaptin canum catlatma seviyesine gelmismi cuma gunu kontrolun vardi sankiDoğrudur canım çok bilgili deilim maalesef bu süreç konusunda neyi neyle veriolar falan yaşayıp goruom suanlik cuma gününe çatlama seviyesine gelir mi ki yumurtalarim 15 mmlikler sizce
Şimdi bende danışacağım doktora
Canım devlette tüp bebek için 2 aşılama istiyor ama aşılamalarınıda devlette yaptırabilirsin ben öyle yapıyorum ve 2000₺ ödedim ilaç hastane dahil yani özelde 20-30 bin vermeye gerek yok. Ayrıca devletteki tüp bebekte 50-60₺ bin bulabiliyor bu rakam özelde 1500-200 bin .Yok yok sizin için için emin olamadım aslında benProgesteron verip vermeyeceğini sormuştum mesela ben doktoruma mutlaka tüm hastalarıma veriyorum demişti
Kaçıncı günde yaptın canımKızlar maalesef negatif kan sonucum
Bu arada 1. Günde 3. Günde amh değişmez canım emin misin amh istediğine bunu doktoruna sor. Ayrıca 1. Ve 3. Gün büyüyen yumurtana baktır demiş olabilir miŞuan reglimin 1. Günü, 3. Günde AMH baktır dedi. Ona baktırıp doktora atıcam sonuçları.. sonra aşılama devam. Bende doktor değiştirme düşüncesindeyim belki ilaç verir diye. Ama şuanki doktorum da tüm süreçlerimi biliyor kararsızız
16/17/19 mm sağda üç yumurta var çatlatma iğnesi vermedi klomen kullandin çatlar dedi cuma Pazar Sali gün aşırı ilişki önerdi Çarşamba da çatlamış mi die kontrole gitcemNe yaptin canum catlatma seviyesine gelmismi cuma gunu kontrolun vardi sanki
Bana vermedi catlatma iğnesi ama 19/20 /21 mm olunca veriolar galibaKizlar yumurta kac mm olunca catlatma ignesi veriyorlar sizde kac mm olunca verildi.
Yumurta kendiliğinden çatlıyorsa vermesine gerek yokBana vermedi catlatma iğnesi ama 19/20 /21 mm olunca veriolar galiba
Ben bugün onuncu gün biraz önce test yaptım direkt negatif çıktıYok yok sizin için için emin olamadım aslında benProgesteron verip vermeyeceğini sormuştum mesela ben doktoruma mutlaka tüm hastalarıma veriyorum demişti
Aşılama gününü sayıyor musun ? Bir de uykudan uyandığın gibi yapman gerekiyor idrar testini beta hcg gün içersinde idrarda çıkmayabiliyorBen bugün onuncu gün biraz önce test yaptım direkt negatif çıktı
Testi yeni almıştım yapıyım dedimAşılama gününü sayıyor musun ? Bir de uykudan uyandığın gibi yapman gerekiyor idrar testini beta hcg gün içersinde idrarda çıkmayabiliyor
3. De olmuştuk ya aşılama daha 9. Günü bugün 10 değil ondan dedimTesti yeni almıştım yapıyım dedimaşılama günü sayılmıyor canım normalde Salı yapacağım tekrar
Çatlar dedi bakalım gorcesYumurta kendiliğinden çatlıyorsa vermesine gerek yok
14. Günde kan verdimKaçıncı günde yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?