Yok valla canım göğüslerime dokununca daha fazla ağrı hissediyorum bir de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu 1 saat geçti sonra ama bunların hepsi regl belirtisi gibi de çözemiyor ki insan :) sendee ?Canım nasılsın herhangi birşeyin var mı
Göğüslerimde dolgunluk gitti ama az acı var değdikçe, kasık ve bel ağrım var benimde adet ağrıs gibiYok valla canım göğüslerime dokununca daha fazla ağrı hissediyorum bir de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu 1 saat geçti sonra ama bunların hepsi regl belirtisi gibi de çözemiyor ki insan :) sendee ?
Valla anlamadım bendeGöğüslerimde dolgunluk gitti ama az acı var değdikçe, kasık ve bel ağrım var benimde adet ağrıs gibi
Evet canım hemen hemde elimde iğnede var deneyeceğim zaten oda olmazsa artık akışına bırakırım tüp bebek için şuan erken diyorum. Sen peki canımValla anlamadım bendeeğer tutmazsa 2. Aşılamayı deneyecek misiniz ?
Bizde bir doktorumuzla görüşeceğiz ama benimde elimde ilaç kaldı. Sadece özelde yaptırdığımız için ücret ekstra geliyor tabiiEvet canım hemen hemde elimde iğnede var deneyeceğim zaten oda olmazsa artık akışına bırakırım tüp bebek için şuan erken diyorum. Sen peki canım
Devlete geç canım zaten aşılamanın şansı az özele gitmeseydinBizde bir doktorumuzla görüşeceğiz ama benimde elimde ilaç kaldı. Sadece özelde yaptırdığımız için ücret ekstra geliyor tabii
Büyük şehirde olup hastane randevusu bulamayınca bir de çalışınca maalesef zor oluyor devlette yer ve sıra beklemekDevlete geç canım zaten aşılamanın şansı az özele gitmeseydin
Son regl tarihinden değil mi canım öyle biliyorum benKızlar gebelik haftasını nasıl hesaplayacağım aşılama oldum
Hiç bir belirtim yok kasık agrım var sadece
Aşılama olduğu için tarih değişebiliyor yazıyor bazı yerlerde anlayamadımSon regl tarihinden değil mi canım öyle biliyorum ben
Ben tüp bebekte öyle die biliyorum canım. Ama doktor bir şey söylemedi miAşılama olduğu için tarih değişebiliyor yazıyor bazı yerlerde anlayamadım
Cuma günü kese bakalım dedi sadeceBen tüp bebekte öyle die biliyorum canım. Ama doktor bir şey söylemedi mi
Hangi ildesin canımBüyük şehirde olup hastane randevusu bulamayınca bir de çalışınca maalesef zor oluyor devlette yer ve sıra beklemek
Canım aşılamada olsan yine aynı son adet yarihinin ilk gününden sayıyorsunCuma günü kese bakalım dedi sadece
Anlamadım yani ne olacak burdan ögrenmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın doktora gitmeyi ihmal etme altında yatan sebebi bulun bir dahaki hamileliğinde en azından daha dikkatli olursunMerhaba 5 ve 6 aralıkta idrar testi yaptım ve pozitif gordum ilk kan verdiğimde 33 çıktı sonra iki günde bir 110,325 ve 600 çıktı fakat cuma günü kasigimda agri şiddetli bir agri vardi acile gittim kanamam oldu kirmizi renkte daha sonra kahverengi pihtili sekilde oldu ama pihti sanki önceden kalan kurumuş kan gibiydi o gece hastanede yatırdılar dün çıktım bugün tekrar test verdim ve beta hcg 161 e düşmüştü 5 haftaya denk geliyordu Sağlık olsun yapacak bisi yok en azından hamile kalabildigimi gordum 1.5 seneyi aşkın süredir deniyorduk elimizden birsey gelmiyor maalesef ki umarım diğer bekleyen arkadaşlarımın sonuçları guzel gelir önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yerini doldursun insAllahMerhaba 5 ve 6 aralıkta idrar testi yaptım ve pozitif gordum ilk kan verdiğimde 33 çıktı sonra iki günde bir 110,325 ve 600 çıktı fakat cuma günü kasigimda agri şiddetli bir agri vardi acile gittim kanamam oldu kirmizi renkte daha sonra kahverengi pihtili sekilde oldu ama pihti sanki önceden kalan kurumuş kan gibiydi o gece hastanede yatırdılar dün çıktım bugün tekrar test verdim ve beta hcg 161 e düşmüştü 5 haftaya denk geliyordu Sağlık olsun yapacak bisi yok en azından hamile kalabildigimi gordum 1.5 seneyi aşkın süredir deniyorduk elimizden birsey gelmiyor maalesef ki umarım diğer bekleyen arkadaşlarımın sonuçları guzel gelir önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım inşallah
Özel kliniğine gidiyorum doktorun , bu arada sordum doktora ilaca gerek yok senin yumurtaların çok iyi büyüyor dediNeden peki ozelemi gidiyorsun