Aşılama

Canım nasılsın herhangi birşeyin var mı
Yok valla canım göğüslerime dokununca daha fazla ağrı hissediyorum bir de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu 1 saat geçti sonra ama bunların hepsi regl belirtisi gibi de çözemiyor ki insan :) sendee ?

Son düzenleme:
Yok valla canım göğüslerime dokununca daha fazla ağrı hissediyorum bir de regl olacakmış gibi kasık ağrım oldu 1 saat geçti sonra ama bunların hepsi regl belirtisi gibi de çözemiyor ki insan :) sendee ?
Göğüslerimde dolgunluk gitti ama az acı var değdikçe, kasık ve bel ağrım var benimde adet ağrıs gibi

Evet canım hemen hemde elimde iğnede var deneyeceğim zaten oda olmazsa artık akışına bırakırım tüp bebek için şuan erken diyorum. Sen peki canım
Bizde bir doktorumuzla görüşeceğiz ama benimde elimde ilaç kaldı. Sadece özelde yaptırdığımız için ücret ekstra geliyor tabii

Kızlar gebelik haftasını nasıl hesaplayacağım aşılama oldum
Hiç bir belirtim yok kasık agrım var sadece

Merhaba 5 ve 6 aralıkta idrar testi yaptım ve pozitif gordum ilk kan verdiğimde 33 çıktı sonra iki günde bir 110,325 ve 600 çıktı fakat cuma günü kasigimda agri şiddetli bir agri vardi acile gittim kanamam oldu kirmizi renkte daha sonra kahverengi pihtili sekilde oldu ama pihti sanki önceden kalan kurumuş kan gibiydi o gece hastanede yatırdılar dün çıktım bugün tekrar test verdim ve beta hcg 161 e düşmüştü 5 haftaya denk geliyordu Sağlık olsun yapacak bisi yok en azından hamile kalabildigimi gordum 1.5 seneyi aşkın süredir deniyorduk elimizden birsey gelmiyor maalesef ki umarım diğer bekleyen arkadaşlarımın sonuçları guzel gelir önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağım inşallah

Geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın doktora gitmeyi ihmal etme altında yatan sebebi bulun bir dahaki hamileliğinde en azından daha dikkatli olursun

Gidicem tekrar doktorum Allah'tan çok iyi bilgili ilgili kendimi toparladiktan sonra tedaviye devam edicem hakkımızda hayırlısı

Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yerini doldursun insAllah

`