Bilmiyorum benim 2. Günüm sadece kasık agrılarım var ama umudunu kaybetmemeye bak kendini strese sokmaİnşallah. Bir umut tutan biri varsa ondaki belirtileri merak ettim
Hayırlısı olsun inşallahBenimde gonalf 3. Günüm. Cumartesi kontrol var. Haftaya olacak aşılama
İnşallah hepimizeH
Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba bende 20 kasımda asilama oldum ve biraz ağrılı oldu benim asilamam25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Merhaba 20 kasımda oldum bende olduğum gün ve ertesi gün çok kasik ağrım vardı sonrasında hafifledi şimdi ara ara ağrım geliyor goguslerim de hassasiyet varBilmiyorum benim 2. Günüm sadece kasık agrılarım var ama umudunu kaybetmemeye bak kendini strese sokma
Ben de dün oldum ama göğüslerim ve kasık agrılarım aynı şekilde sizinki gibiMerhaba 20 kasımda oldum bende olduğum gün ve ertesi gün çok kasik ağrım vardı sonrasında hafifledi şimdi ara ara ağrım geliyor goguslerim de hassasiyet var
10 gün kadar sonra gebelik testi yap silik görürsünTam net belli olsun dediği için doktorum aralığın 15 inde ver dedi tabi dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum
Bende yarın kontrole gidiyorum 5 gün klomen letu kullandım yumurtalar gelişmişse ovitrelle sonrası asılama olucak ilk aşılamam olacak biraz stres ve korku var Ağrı olucak mi diye25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Bende aynı şekildeydim ama herkesin vucüt ve acı hissi farklı oluyor normal adet ağrısı gibi düşün stres yapmamaya çalışBende yarın kontrole gidiyorum 5 gün klomen letu kullandım yumurtalar gelişmişse ovitrelle sonrası asılama olucak ilk aşılamam olacak biraz stres ve korku var Ağrı olucak mi diye
Hayırlısı olsunAdetim göre yaparım ay başı oluyorum gecikme olduktan sonra yaparım negatif gorururum diye korkuyorum
Rahim filmi çekilmiştim daha önce daha basit diyorlar bakalım artık Rabbim bu ay güldürsün yüzümüBende aynı şekildeydim ama herkesin vucüt ve acı hissi farklı oluyor normal adet ağrısı gibi düşün stres yapmamaya çalış
Adetin ilk günü gibi bi ağrı hsg çok başka bi ağrı asla tarif edilemexRahim filmi çekilmiştim daha önce daha basit diyorlar bakalım artık Rabbim bu ay güldürsün yüzümüisteyen bekleyen herkesi inşalla
Evet ben de gördüm sabah ilk idrarla mı yaptınızKızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyimemin olamıyorum
Yok ilk idrar değil yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bir test daha aldımEvet ben de gördüm sabah ilk idrarla mı yaptınız
Bu ay hepimizin yüzü güler inşallahYok ilk idrar değil yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bir test daha aldımAllahım nolur olsun artık diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?