Ay inşallah yükselir beklemek çok zor gerçekten belirtilerin var mı peki12. Günü bugün test verdim ben 3.87 çıktı yükselir yoksa düşer mi hiç bilgim yok 2 gün daha beklemem lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah yükselir beklemek çok zor gerçekten belirtilerin var mı peki12. Günü bugün test verdim ben 3.87 çıktı yükselir yoksa düşer mi hiç bilgim yok 2 gün daha beklemem lazım
Göğüslerim şiş baya kahverengi yerlerde büyüdü biraz ara sıra kasık ağrım oluyor bazen çok bazen az bu kadar şimdilikAy inşallah yükselir beklemek çok zor gerçekten belirtilerin var mı
Göğüslerim şiş baya kahverengi yerlerde büyüdü biraz ara sıra kasık ağrım oluyor bazen çok bazen az bu kadar şimdil
Yerleşme lekesi gördün mü peki bazılarında olmuyor ama merak ettim senn oldu muGöğüslerim şiş baya kahverengi yerlerde büyüdü biraz ara sıra kasık ağrım oluyor bazen çok bazen az bu kadar şimdilik
Yok görmedim bugün sadece iğne ucu kadar gördüm oda fitil atarken mi yaptım yoksa normal bi kanama mı emin değilim baya küçüktüYerleşme lekesi gördün mü peki bazılarında olmuyor ama merak ettim senn oldu mu
Anladım hadi hayırlısı bakalm inşallah tutar rabbim kucağımızi boş birakmasinYok görmedim bugün sadece iğne ucu kadar gördüm oda fitil atarken mi yaptım yoksa normal bi kanama mı emin değilim baya küçüktü
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım hadi hayırlısı bakalm inşallah tutar rabbim kucağımızi boş birakmasin
Neden kabul etmedi ilk defa böyle bişey duydumMerhaba kızlar bende 18 kasımda aşılama yaptırdım 2 aralıkta kan verecem 2. Aşılamam ama doktorum ilk aşılamayı kabul etmedi
Çünkü sadece letu kullandırtmıştı iğne veya başka bişey vermedi ve devlette yaptım acil kısmında herhangi bi doktor gelip rastgele yapıp gitmişti ilk olduğundan ne olduğunuda anlamadım içimede sinmemişti zatenNeden kabul etmedi ilk defa böyle bişey duydum
İlk defa duyuyorum böyle bişey geçmiş olsunÇünkü sadece letu kullandırtmıştı iğne veya başka bişey vermedi ve devlette yaptım acil kısmında herhangi bi doktor gelip rastgele yapıp gitmişti ilk olduğundan ne olduğunuda anlamadım içimede sinmemişti zaten
Teşekkür ederim yani şuan progestan fitil ve iğne kullanıyorum bakalım günün dolmasını bekliyorumİlk defa duyuyorum böyle bişey geçmiş olsun
Hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim yani şuan progestan fitil ve iğne kullanıyorum bakalım günün dolmasını bekliyorum
Hadi hayırlısı inşallahBen de 26 Kasım’da aşılama oldum, sizlerle takip edeceğim inşallah. Hayırlı haberler alalım![]()
Ben de 24 ünde oldum. Belirtilerin var mı? Bende şu an bir şey yok progestanın yan etkileri hariç..25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Ben 17 sinde oldum 6 7 günler kabızlık ve gaz sancısı olmuştu göğüs hassasiyetim çok fazlaydı bugün aşılamayla beraber 13. Günüm ara ara sancı var kasıklarımda sadece karnım şiş bide başka bi belirti yok göğüs şişliği devam ediyorBen de 24 ünde oldum. Belirtilerin var mı? Bende şu an bir şey yok progestanın yan etkileri hariç..
Ha bide ben dün hcg verdim 3.87 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın tekrar test vereceğimBen 17 sinde oldum 6 7 günler kabızlık ve gaz sancısı olmuştu göğüs hassasiyetim çok fazlaydı bugün aşılamayla beraber 13. Günüm ara ara sancı var kasıklarımda sadece karnım şiş bide başka bi belirti yok göğüs şişliği devam ediyor
Ay aynı gün benim de. Hadi inşallah ikimiz de pozitif çıkalım24 Kasım'da aşılama oldum ben de. İlk deneyimim, 9 Aralık gibi test yapicam, bu yolda bekleyişi olanlara Rabbım iyilikle müjdeler nasip etsin:)
Progesteron evet gebelik belirtilerini taklit ediyor ama sonuçta yarı yarıya şansımız var bekleyelim. Ama kasık ağrısı olursa şu sıralar bak o daha belirgin bir kriter yerleşme ağrısı olarakProgeston yapıyor diyorlar bağışıklığımda düştü hasta gibi hissediyorum hiç umutlu değilim artık![]()
Ya çubukta çatlatma iğnesinin silik çizgisi de çıkabiliyor en iyisi kanda emin olmak.10 gün kadar sonra gebelik testi yap silik görürsün