• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende haftaya olacağım canım sen ganol f mi kullandın kaç yumurtan büyüdün
Adetin 3. Günü başladım. 5 gün gonalf 75 kullandım kontrole gittim 3 yumurta büyümüştü. Doktorum doz düşürdü. 2 gün öyle kullanıyorum. Yarın tekrar ara kontrole gidicem. Sen ?

Adetin 3. Günü başladım. 5 gün gonalf 75 kullandım kontrole gittim 3 yumurta büyümüştü. Doktorum doz düşürdü. 2 gün öyle kullanıyorum. Yarın tekrar ara kontrole gidicem. Sen ?
Benimde ganolf 37.5 kullandım 8 gün sonra 15 mm 2 yumurtam büyüdü 2 gün daha devam ettim işte bugünde çatlatma iğnesi olacam Salı aşılama canım

Benimde ganolf 37.5 kullandım 8 gün sonra 15 mm 2 yumurtam büyüdü 2 gün daha devam ettim işte bugünde çatlatma iğnesi olacam Salı aşılama canım
Hayırlısı olsun inşallah her şey güzel olur. Benim iğne günüm belli değil daha yarın belli olacak 🙏🏼

Canım yumurta boyutuna göre tarih verirler öyle 3.günden sonra haftaya aşılama demezler ki sana öyle mi dediler
Hayır direkt öyle demediler ama yıllardır doktorum. 5. Gün tekrar kontrolüm oldu ayın 29 unda. Bugün tekrar kontrolüm var. Yumurta boyutuna ve artışa göre bu haftayı öngürmüştü :)

Back
X