Evet ilk olacak :)Stres yapmayınilk mi olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk olacak :)Stres yapmayınilk mi olacak?
İnşallah bi daha gerek olmaz olumlu sonuçlarla haber verin bizeEvet ilk olacak :)
İnşallah pozitif çıkarOff heyecan heyecan. Ben dayanamıyorum yarın test veriyorum bakalım ne olacak
Umarım. İlk olacağı için ister istemez stres oluyor insanBen yanlışlıkla sana cevap vermişimheyecan stres yapma gayet sakin ol acılı bir işlem değil ve ne kadar rahat olursan vücudunda öyle olur herşey daha kolay ilerler
![]()
inşallh tabihaber veririm sizlerde yazın mutlakaİnşallah bi daha gerek olmaz olumlu sonuçlarla haber verin bize![]()
Evet öyle oluyor ama rahat ol strese girdiğine değmiyor aa bitti mi diyosunUmarım. İlk olacağı için ister istemez stres oluyor insan
inşallh tabihaber veririm sizlerde yazın mutlaka
İnşallah dediğiniz gibi olurEvet öyle oluyor ama rahat ol strese girdiğine değmiyor aa bitti mi diyosun![]()
Merak etme bende dün oldum aşılamayı senin gibi stres yapmıştım korku tavandi burda sagolsunlar destek verdiler çok şükür basit ve kısa süren bir işlemİnşallah dediğiniz gibi olur![]()
Ben de sana ediyorum kız valla gıyabında. Hadi inşallah.Ayy sonucu buraya da yaz bari inşallah pozitif tir burdan dua ediyorum senin için![]()
Allah razı olsun kızz yarın yaz sonucu mutlaka unutmaBen de sana ediyorum kız valla gıyabında. Hadi inşallah.
Ya veremedim Ekim gitmiyorAllah razı olsun kızz yarın yaz sonucu mutlaka unutma![]()
Bencede verme bekle ben vermiyorum 9 Aralık randevu günü kan vericem artık hayırlısı kızYa veremedim Ekim gitmiyorÇubuklar negatif olunca
![]()
Ya bir haftadır gribim diye kan verdim e vermişken onu da verdim ama inan hiç umudum yok yani varsa bile erken yaBencede verme bekle ben vermiyorum 9 Aralık randevu günü kan vericem artık hayırlısı kız![]()