• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ben yanlışlıkla sana cevap vermişim 😅 heyecan stres yapma gayet sakin ol acılı bir işlem değil ve ne kadar rahat olursan vücudunda öyle olur herşey daha kolay ilerler 🤎
Umarım. İlk olacağı için ister istemez stres oluyor insan 🤍🌸
İnşallah bi daha gerek olmaz olumlu sonuçlarla haber verin bize 🤍😇😇
inşallh tabihaber veririm sizlerde yazın mutlaka

Bencede verme bekle ben vermiyorum 9 Aralık randevu günü kan vericem artık hayırlısı kız🤍
Benim bugün negatif çıktı 🥹 ya umutsuz konuşmak istemiyorum bugün de aslında çok erken ama bence sahiden de olmadı bu ay. Yine de pazartesiyi beklicem hayırlısı

Benim bugün negatif çıktı 🥹 ya umutsuz konuşmak istemiyorum bugün de aslında çok erken ama bence sahiden de olmadı bu ay. Yine de pazartesiyi beklicem hayırlısı
Yaaa 😭😭 uff olsun geç olsun güç olmasın canım inşallah negatif pozitife döner benm de ümidim yok o yüzden ben randevuyu kesin beklerim salı vercem. İçim içimi yiyor ama negatif olduğumu düşünüyorum bende çünkü hiç belirti yok 🙁 neyse nasip sende umutsuz olma umarım pazartesi sonucun pozitif olur🤲🏻🤍

Yaaa 😭😭 uff olsun geç olsun güç olmasın canım inşallah negatif pozitife döner benm de ümidim yok o yüzden ben randevuyu kesin beklerim salı vercem. İçim içimi yiyor ama negatif olduğumu düşünüyorum bende çünkü hiç belirti yok 🙁 neyse nasip sende umutsuz olma umarım pazartesi sonucun pozitif olur🤲🏻🤍
Kızlar benim bugün 9. Günüm evde ne zaman test yapmalıyım günümden önce

Kızlar benim bugün 9. Günüm evde ne zaman test yapmalıyım günümden önce
bence evde test yapmayın direkt kan verin. İdrara beta hcgnin karışması dah geç oluyor. Bundan dolayı kan daha kesin sonuç verir. Doktorunuzun dediği günde kan vermeniz daha doğru olur. Beklemesi çok zor bende günler nasıl geçecek bilmiyorum 🥹

bence evde test yapmayın direkt kan verin. İdrara beta hcgnin karışması dah geç oluyor. Bundan dolayı kan daha kesin sonuç verir. Doktorunuzun dediği günde kan vermeniz daha doğru olur. Beklemesi çok zor bende günler nasıl geçecek bil
Az kaldı ya sabırsızlıkla bekliyorum

Back
X