• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kizlar bugun catlatma ignesini yaptim cuma gunu asilamam var 3 tane yumurta gelismis dedi 18 19 20 mm dua edin 😍❤️
Hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canım 🤲 benimde kontrolüm vardı çatlamış yumurtalar progesteron fitil başladı sabah akşam 2 tane sizlerden kullanan oldu mu hangi saatlerde koyyosunuz

Hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canım 🤲 benimde kontrolüm vardı çatlamış yumurtalar progesteron fitil başladı sabah akşam 2 tane sizlerden kullanan oldu mu hangi saatlerde koyyosunuz
Sabah akşam bende kullandım 10 gün saat 7-8 arası koyuyordım daha iyi oluyor koyduktan 2 saat sonrada birliktelik olabiliyor zaten canım ben o yüzden böyle yaptım genelde hep sabah 7 akşam 7 de kullandım

Bana da duphaston yazdi ama simdi baslama dedi asilamadan sonraymis sabah aksam yine benimkiside

Hayırlı olsun öncelikle, bende geçen cuma aşılama yaptım bugüne kadar hiçbir belirtim yok, tutmamış gibi hissediyorum canım çok sıkkın :(
Hiç öyle düşünmeyin tutunma 6.-7. Günden sonra oluyor herkeste bir belirti olması gerekmiyor. Bendeki belirtiler hepilaç kullanmaktandı. 12. Güne yaklaştıkça belirtiler geçti. Kan verdiğim sabh bile sonuç negatif olarak düşündüğümden bakmadım bir süre sonuca

Hiç öyle düşünmeyin tutunma 6.-7. Günden sonra oluyor herkeste bir belirti olması gerekmiyor. Bendeki belirtiler hepilaç kullanmaktandı. 12. Güne yaklaştıkça belirtiler geçti. Kan verdiğim sabh bile sonuç negatif olarak düşündüğümden bakmadım bir süre sonuca
Allahım inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin, pcosum,3 yıllık evliyim, çocuğum yok çok ağlıyorum, üzülüyorum

Kizlar bu arada catlatma ignesinden 48 saat sonra asilamam yapilacak sizde kac saat sonra yapildi

Allahım inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin, pcosum,3 yıllık evliyim, çocuğum yok çok ağlıyorum, üzülüyorum
Hiç ağlama üzülme. Bizde yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Çevreden baskı oluyor biliyorum ama herkes istemek zorunda da değil. Düzenli olarak doktora gitmeni öneririm. Vitamin vs takviyeler verip seni tanıdkça önerileri de daha detaylı oluyor doktorların

Back
X