Sanmıyorum şu an için ama bakalım kese ve kalp atşı haftası gelince belli olurÇok iyi yükselmiş 2 katından fazla
İkiz olabilir mi bu şekilde yükselince ikiz olabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum şu an için ama bakalım kese ve kalp atşı haftası gelince belli olurÇok iyi yükselmiş 2 katından fazla
İkiz olabilir mi bu şekilde yükselince ikiz olabiliyor
Hadi hayırlı haberler inşallahKizlar bugun catlatma ignesini yaptim cuma gunu asilamam var 3 tane yumurta gelismis dedi 18 19 20 mm dua edin![]()
Hayirli olsun kuzum allah saga salim kucagina almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldumHadi hayırlı haberler inşallah![]()
İnşallah güzel haberler alırsın canımKizlar bugun catlatma ignesini yaptim cuma gunu asilamam var 3 tane yumurta gelismis dedi 18 19 20 mm dua edin![]()
Hadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canımKizlar bugun catlatma ignesini yaptim cuma gunu asilamam var 3 tane yumurta gelismis dedi 18 19 20 mm dua edin![]()
Sabah akşam bende kullandım 10 gün saat 7-8 arası koyuyordım daha iyi oluyor koyduktan 2 saat sonrada birliktelik olabiliyor zaten canım ben o yüzden böyle yaptım genelde hep sabah 7 akşam 7 de kullandımHadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canımbenimde kontrolüm vardı çatlamış yumurtalar progesteron fitil başladı sabah akşam 2 tane sizlerden kullanan oldu mu hangi saatlerde koyyosunuz
Bana da duphaston yazdi ama simdi baslama dedi asilamadan sonraymis sabah aksam yine benimkisideHadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canımbenimde kontrolüm vardı çatlamış yumurtalar progesteron fitil başladı sabah akşam 2 tane sizlerden kullanan oldu mu hangi saatlerde koyyosunuz
Bende duphaston kullandım 10 günBana da duphaston yazdi ama simdi baslama dedi asilamadan sonraymis sabah aksam yine benimkiside
Asilama yapildimi senin kuzumHadi hayırlısı herşey gönlünce olsun canımbenimde kontrolüm vardı çatlamış yumurtalar progesteron fitil başladı sabah akşam 2 tane sizlerden kullanan oldu mu hangi saatlerde koyyosunuz
Hayırlı olsun öncelikle, bende geçen cuma aşılama yaptım bugüne kadar hiçbir belirtim yok, tutmamış gibi hissediyorum canım çok sıkkınBende duphaston kullandım 10 gün
Hiç öyle düşünmeyin tutunma 6.-7. Günden sonra oluyor herkeste bir belirti olması gerekmiyor. Bendeki belirtiler hepilaç kullanmaktandı. 12. Güne yaklaştıkça belirtiler geçti. Kan verdiğim sabh bile sonuç negatif olarak düşündüğümden bakmadım bir süre sonucaHayırlı olsun öncelikle, bende geçen cuma aşılama yaptım bugüne kadar hiçbir belirtim yok, tutmamış gibi hissediyorum canım çok sıkkın![]()
Allahım inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin, pcosum,3 yıllık evliyim, çocuğum yok çok ağlıyorum, üzülüyorumHiç öyle düşünmeyin tutunma 6.-7. Günden sonra oluyor herkeste bir belirti olması gerekmiyor. Bendeki belirtiler hepilaç kullanmaktandı. 12. Güne yaklaştıkça belirtiler geçti. Kan verdiğim sabh bile sonuç negatif olarak düşündüğümden bakmadım bir süre sonuca
Bana Progestan vermişti canım fitil olarakBana da duphaston yazdi ama simdi baslama dedi asilamadan sonraymis sabah aksam yine benimkiside
Kuzum bilemezsin kimisinde hic gebelik belirtisi olmuyor. Tutmamis olsa bile daha tıpta alternatif cokHayırlı olsun öncelikle, bende geçen cuma aşılama yaptım bugüne kadar hiçbir belirtim yok, tutmamış gibi hissediyorum canım çok sıkkın![]()
Uzulme kuzum ben de 1.5 yildir deniyorum eş faktoru var bendede kismet bu isler. Bugun doktor bana da pcosa yatkinligin var dedi ilk defa bi doktor bunu soylediAllahım inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin, pcosum,3 yıllık evliyim, çocuğum yok çok ağlıyorum, üzülüyorum
Benim 36 saat sonraKizlar bu arada catlatma ignesinden 48 saat sonra asilamam yapilacak sizde kac saat sonra yapildi
Hiç ağlama üzülme. Bizde yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Çevreden baskı oluyor biliyorum ama herkes istemek zorunda da değil. Düzenli olarak doktora gitmeni öneririm. Vitamin vs takviyeler verip seni tanıdkça önerileri de daha detaylı oluyor doktorlarınAllahım inşallah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin, pcosum,3 yıllık evliyim, çocuğum yok çok ağlıyorum, üzülüyorum
Rabbim yardımcımız olsunUzulme kuzum ben de 1.5 yildir deniyorum eş faktoru var bendede kismet bu isler. Bugun doktor bana da pcosa yatkinligin var dedi ilk defa bi doktor bunu soyledi