• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Hazalkt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar aşılama yaptırıcam gelecek ay çok ağrılı oluyor mu yaptırırken süreç nasıl ilerliyor yazarsanız sevinirim 🌸

Bugün 2.yi yaptırdım.herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz.ilk asilamami klomen hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile yapmıştı doktor.negatif sonuçlandı.bu ay gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık sürece.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Bugün 2.yi yaptırdım.herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz.ilk asilamami klomen hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile yapmıştı doktor.negatif sonuçlandı.bu ay gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık sürece.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Klomen ve ovitrelle sizde adet gecikmesi yaptı mı

Rahim filmi kadar ağrılı olmaz inşallah ben çektirememiştim o yüzden korkuyorum aynı acı olacak diye . Peki vitamin falan kullandın mı canım dr bana birşey yazmadı

Rahim filmi kadar ağrılı olmaz inşallah ben çektirememiştim o yüzden korkuyorum aynı acı olacak diye . Peki vitamin falan kullandın mı canım dr bana birşey yazmadı
Rahim filmi hayatımın doktor travmasıydi.cok.agrili bir işlem.bunu anlamıyorsun bile sadece spektrum sokuyo vajina ağzını açmak için onu hissediyorsun.islem 2 dk surmuyor.ben özelde yaptırdım 12 500 lira ödedik sadece işlem icin

Rahim filmi hayatımın doktor travmasıydi.cok.agrili bir işlem.bunu anlamıyorsun bile sadece spektrum sokuyo vajina ağzını açmak için onu hissediyorsun.islem 2 dk surmuyor.ben özelde yaptırdım 12 500 lira ödedik sadece işlem icin
Şuan sadece folik asit kullanıyorum rahim kalinligim iyi diye progestan vermedi

Benim hep kataterde canım yandı sanırım rahim dar aşırı canım yandı normalde miletteinde kataterde çok canı yanmıyor o işte kişiden kişiye değişiyor bence.İnşallah kolay olur hsg daha kolay geldi aşılamadan doktor aşılamada katateri çekti geri soktu falan mahvoldum

Ne zaman oldunuz aşılama
Ben ocak ayında klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay rahim filmi ve sperm testi verdik çok güzel çıktı ikisi de çok şükür. Bu ay da reglme 3 gün var beta baktırdım negatif çıktı. 6 aydır deniyoruz sizce nasıl bi yol izlemeliyim bundan sonra ?

Ben ocak ayında klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay rahim filmi ve sperm testi verdik çok güzel çıktı ikisi de çok şükür. Bu ay da reglme 3 gün var beta baktırdım negatif çıktı. 6 aydır deniyoruz sizce nasıl bi yol izlemeliyim bundan sonra ?
Bende aynı şeyleri yaptım geçen ay Gonal f ve çatlatma denemedim maalesef olumsuz sonuç
Verdi . Bu ay tekrar Gonal f başladık aşılama dedi doktor . Bende bilsem nasıl yol izleyeceğiz Allah’a güvenip doktor ne dediyse yaptık bu da olmazsa tüp bebek zaten

@gggaaaMZE canım senin son durumun nedir tuttu mu aşılaman

Kızlar size bi tavsiye aşılamada kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ya
Bende yaptı maalesef
Bilkent şehir hastanesinde yolcu takibi için gitmiştim kist oluştu deyip gönderdiler
Bir de Gazi Üniversitesi’ne gideyim dedim oradaki doktor bana polip ve miyom olduğunu ve onlarla da hamile kalamayacağını söyledi maalesef
Yani aşılama olduk tutmadı diye benim gibi ihmal etmeyin 😔
yumurta takibine gidin kist oluştu mu bakın

Kızlar size bi tavsiye aşılamada kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ya
Bende yaptı maalesef
Bilkent şehir hastanesinde yolcu takibi için gitmiştim kist oluştu deyip gönderdiler
Bir de Gazi Üniversitesi’ne gideyim dedim oradaki doktor bana polip ve miyom olduğunu ve onlarla da hamile kalamayacağını söyledi maalesef
Yani aşılama olduk tutmadı diye benim gibi ihmal etmeyin 😔
yumurta takibine gidin kist oluştu mu bakın
Valla ben geçen ay klomen kullandım bi işe yaramadı inşallah kist olmamıştır. Yarın başlayacağız aşılamaya bakalım hangi ilaçları verecek . Bu polip miyom illaki tedavisi vardır dimi ne dedi doktor yada nasıl bi tedavi uygulayacak

Valla ben geçen ay klomen kullandım bi işe yaramadı inşallah kist olmamıştır. Yarın başlayacağız aşılamaya bakalım hangi ilaçları verecek . Bu polip miyom illaki tedavisi vardır dimi ne dedi doktor yada nasıl bi tedavi uygulayacak
Histeroskopi ile detaylı bakılacak varsa kazıyacaklar
Doktor vajinal usg ile gördü ama tam da emin olamadı histeroskopi önerdi

Siz adetten sonra ilk mi gidiyorsunuz kaçıncı gündesiniz

Histeroskopi ile detaylı bakılacak varsa kazıyacaklar
Doktor vajinal usg ile gördü ama tam da emin olamadı histeroskopi önerdi

Siz adetten sonra ilk mi gidiyorsunuz kaçıncı gündesiniz
Hadi inşallah bi an önce kurtulursun canım🤲🏻
Benim ilk aşılama olacak adetimin ilk günü haftasonuna denk geldiği için 3. Gün yani bugün başladık gonalf ve ovitrelle verdi bakalım hayırlısı çokta umudum yok ama bi yola girdik artık gereken neyse yapıcaz

Back
X