Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok basit bir işlem hiç korkmaKızlar aşılama yaptırıcam gelecek ay çok ağrılı oluyor mu yaptırırken süreç nasıl ilerliyor yazarsanız sevinirim![]()
Klomen ve ovitrelle sizde adet gecikmesi yaptı mıBugün 2.yi yaptırdım.herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz.ilk asilamami klomen hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile yapmıştı doktor.negatif sonuçlandı.bu ay gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık sürece.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Rahim filmi kadar ağrılı olmaz inşallah ben çektirememiştim o yüzden korkuyorum aynı acı olacak diye . Peki vitamin falan kullandın mı canım dr bana birşey yazmadıBugün 2.yi yaptırdım.herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz.ilk asilamami klomen hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile yapmıştı doktor.negatif sonuçlandı.bu ay gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık sürece.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Sen özelde mi yaptırdın canım ücret falan ödediniz miÇok basit bir işlem hiç korkma
Devlette yaptırdım sadece iğneye ve hapa para ödedimSen özelde mi yaptırdın canım ücret falan ödediniz mi
Rahim filmi hayatımın doktor travmasıydi.cok.agrili bir işlem.bunu anlamıyorsun bile sadece spektrum sokuyo vajina ağzını açmak için onu hissediyorsun.islem 2 dk surmuyor.ben özelde yaptırdım 12 500 lira ödedik sadece işlem icinRahim filmi kadar ağrılı olmaz inşallah ben çektirememiştim o yüzden korkuyorum aynı acı olacak diye . Peki vitamin falan kullandın mı canım dr bana birşey yazmadı
Şuan sadece folik asit kullanıyorum rahim kalinligim iyi diye progestan vermediRahim filmi hayatımın doktor travmasıydi.cok.agrili bir işlem.bunu anlamıyorsun bile sadece spektrum sokuyo vajina ağzını açmak için onu hissediyorsun.islem 2 dk surmuyor.ben özelde yaptırdım 12 500 lira ödedik sadece işlem icin
Ben ocak ayında klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay rahim filmi ve sperm testi verdik çok güzel çıktı ikisi de çok şükür. Bu ay da reglme 3 gün var beta baktırdım negatif çıktı. 6 aydır deniyoruz sizce nasıl bi yol izlemeliyim bundan sonra ?Ne zaman oldunuz aşılama
Bende aynı şeyleri yaptım geçen ay Gonal f ve çatlatma denemedim maalesef olumsuz sonuçBen ocak ayında klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı. Bu ay rahim filmi ve sperm testi verdik çok güzel çıktı ikisi de çok şükür. Bu ay da reglme 3 gün var beta baktırdım negatif çıktı. 6 aydır deniyoruz sizce nasıl bi yol izlemeliyim bundan sonra ?
@gggaaaMZE canım senin son durumun nedir tuttu mu aşılamanBugün 2.yi yaptırdım.herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz.ilk asilamami klomen hap ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile yapmıştı doktor.negatif sonuçlandı.bu ay gonal f iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık sürece.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Maalesef cnm 2 aşılama da negatif oldu 3.yu denemedik@gggaaaMZE canım senin son durumun nedir tuttu mu aşılaman
Üzüldüm canım ya peki ne yapmayı düşünüyosun ara mı verdinMaalesef cnm 2 aşılama da negatif oldu 3.yu denemedik
Valla ben geçen ay klomen kullandım bi işe yaramadı inşallah kist olmamıştır. Yarın başlayacağız aşılamaya bakalım hangi ilaçları verecek . Bu polip miyom illaki tedavisi vardır dimi ne dedi doktor yada nasıl bi tedavi uygulayacakKızlar size bi tavsiye aşılamada kullandığımız ilaçlar kist yapıyor ya
Bende yaptı maalesef
Bilkent şehir hastanesinde yolcu takibi için gitmiştim kist oluştu deyip gönderdiler
Bir de Gazi Üniversitesi’ne gideyim dedim oradaki doktor bana polip ve miyom olduğunu ve onlarla da hamile kalamayacağını söyledi maalesef
Yani aşılama olduk tutmadı diye benim gibi ihmal etmeyin
yumurta takibine gidin kist oluştu mu bakın
Histeroskopi ile detaylı bakılacak varsa kazıyacaklarValla ben geçen ay klomen kullandım bi işe yaramadı inşallah kist olmamıştır. Yarın başlayacağız aşılamaya bakalım hangi ilaçları verecek . Bu polip miyom illaki tedavisi vardır dimi ne dedi doktor yada nasıl bi tedavi uygulayacak
Hadi inşallah bi an önce kurtulursun canımHisteroskopi ile detaylı bakılacak varsa kazıyacaklar
Doktor vajinal usg ile gördü ama tam da emin olamadı histeroskopi önerdi
Siz adetten sonra ilk mi gidiyorsunuz kaçıncı gündesiniz