- Konu Sahibi Belirsizzzz
-
Kuzum öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinSaymazsam aşılama gününü 9 sayarsam 10. Gündeyim çok erken yakaladım ben ya ama test yaptım dün silik çıktı ondan şüphelendim çatlatma iğnesini 25 şubatta yapmıştım iğne etkisi değildir galiba
bende haftaya ıkıncı asılamamı olucam çam sakurada heyecanla beklıyorum Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın
Merhaba awox erken gebelik testini deneyebilirsiniz 5 gibi bir değeri bile yakalıyorKuzum öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesino 7 yi yakalayan testin markasını aşırı merak ettim :))) bir test delisi olarak
Koyulaşıyo mu sizce çatlatma iğnesi 9. Gün aşılama 7. günMerhaba canım aramıza hoşgeldin şöyleki net bir belirti yok herkeste farklı 14 gün olmadan kan verme ben verdim 10 günde çıkmadı ama gebelik testiyle takp edebilirsin gün gün yalancı pozitifliğin bitip negatife dönmesi gerek negatif görünce korkma çünkü negatiften tekrar pozitife dönecektir umarım tutar Rabbim mübarek günler adına ağır kaldırma normal günlük yaşantına ve ilişkiye gir aşılamadan sonra şuanlık bu kadar
NaptınızKoyulaşıyo mu sizce çatlatma iğnesi 9. Gün aşılama 7. gün
Kan verdim 6.14 çıktı bekliyorumNaptınız
Kaçıncı günKan verdim 6.14 çıktı bekliyorum
Kaçıncı günç
Naptınızİğnenin 10.günü
Bende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kimbende haftaya ıkıncı asılamamı olucam çam sakurada heyecanla beklıyorum Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın
Bende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kim
Evlilikte 1 yılınız doldu ve hiç gebelik elde edilmesiyse ve yaşınızla ilgili aşılama kararı vermiş olabilirBende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kim
Yaşım küçük ama bilmiyorum ki evlilkte 2 yılına giriyoruz daha önce kürtaj oldum sonrası olmoyur nedenseEvlilikte 1 yılınız doldu ve hiç gebelik elde edilmesiyse ve yaşınızla ilgili aşılama kararı vermiş olabilir
anlamadım aşılamamı dedi yoksa ilaç tedavisi mi ?
muzaffer zeki duman
yaşın küçük ise önce ilaç tedavisi ile başlıyor eğer sorun yoksa olmazsa aşılama yapıyor diye biliyorum
aşılamamı oldumk cumartesi kan vericem inşallh pozitif sonuçlar alırım
histeroskopi ameliyatı mı olacaksın sebeb ne ne problem varAşılama dedi ben catlatma iğnesini bekliyorumdum ama Aşılama dedi Aşılama öncesi histeroskopi dedi siz oldonuzmu acaba nasıl bir şey kötü bir şey olmaz dime 4 mayısta histeroskopi daha sonuç derken haziran sonu bulur Aşılama o zamana kadar inş kendiliğinden olur gerek kalmaz
Ben de aşılanma oldum bana da direk aşılama tedavisi ile başlandı ilk aşılamadı da hamile kaldım belki şansı arttırmak için öyle demişlerdirBende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kim