• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

histeroskopi ameliyatı mı olacaksın sebeb ne ne problem var

yaşın kaç ? Bu arada
Rahim filminde 2mm polip izlenmiş diye raporlanmis tmmi bende bunu araştırdım çok küçük temiz ama doktor istedi bende kendi kadın dogumuma gösterecem oda uygun görürse çektirecem bu ayda gebelik olmasa 4 mayısta cektirecekler istemiyorum ama mecburum tedavi için 😔evet Allah isterse olur inancım Allah ama bazı şeyler de tedavi istiyur

İnşallah tutar doktor şansı arttıralım direkt dedi birde inancınız yüksek olsun 🌸
Teşekkür ederim inancım şuan bile normal.deniyurz var inşallah gerek kalmadan nisan 20 de gebe olduğumu öğrenirim histeroskopi için korkuyorum hatta vicdan yaoiyurum acaba cokmu acele davranıyor um diye birde aşılama da ikiz ihtimali yüksek dime

Teşekkür ederim inancım şuan bile normal.deniyurz var inşallah gerek kalmadan nisan 20 de gebe olduğumu öğrenirim histeroskopi için korkuyorum hatta vicdan yaoiyurum acaba cokmu acele davranıyor um diye birde aşılama da ikiz ihtimali yüksek dime
Öyle dediler ama tek kese gözüktü bakalım hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah sizede nasip eder rabbim 🩷

2 senedir istiyorduk doktor da ilk başta ilaç kullandırdı sonra 2 sene dolunca aşılama yapalım dedi oldu da çok şükür
şuan kaç haftalık bebeğin ilk aşılamamı , sürecin hakkın da bilgi verirsen sevinirim.

kasık ağrın göğüs hassasiyetin oldu mu ?

cumartesi bende kan verıcem kasık agrım dısında bı belırtı yok

2 senedir istiyorduk doktor da ilk başta ilaç kullandırdı sonra 2 sene dolunca aşılama yapalım dedi oldu da çok şükür
İlaç fayda etmiyur kimsede ya onu anladım hastanede de bazı kadınlarla konuştum fayda etmiyur diye direk aşılama veriyur artık birde histeroskopi dedim ta aslında o değilmiş çok şükür korktum sulu kameraymis sadece teşhis için kamera bakacaklar birsy yoksa histeroskopi yapmaz ay korktuğum başıma gelemdi 🥰

şuan kaç haftalık bebeğin ilk aşılamamı , sürecin hakkın da bilgi verirsen sevinirim.

kasık ağrın göğüs hassasiyetin oldu mu ?

cumartesi bende kan verıcem kasık agrım dısında bı belırtı yok
5 + 5 teyiz 27 Şubat‘ta aşılama oldu en son adet tarihim 14 Şubat aşamadan önce aşamadan sonra da cinsel ilişki yaşamadım korktum açıkçası bol bol dinlendim uzandım hiçbir iş yapmadım arada bir kalktım yürüdüm böyle doktor da dedi zaten müzeyi gezer gibi dolaş dedi kaşık ağrımla göğüs hassasiyeti oldu hala var adet olacak gibi hissediyorum zaten adetle aynı göğüs hassasiyeti farklı oldu klişe ama gerçekten ağrısı değişik bir ağrııydı biraz da ondan anladım ve bir gün oluyordu bir gün olmuyordu aynıyım hâlâ öyle bir gün varsa bir gün yok umarım sizin de vardır🌸

İlaç fayda etmiyur kimsede ya onu anladım hastanede de bazı kadınlarla konuştum fayda etmiyur diye direk aşılama veriyur artık birde histeroskopi dedim ta aslında o değilmiş çok şükür korktum sulu kameraymis sadece teşhis için kamera bakacaklar birsy yoksa histeroskopi yapmaz ay korktuğum başıma gelemdi 🥰
Çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda umarım olur 🩷

5 + 5 teyiz 27 Şubat‘ta aşılama oldu en son adet tarihim 14 Şubat aşamadan önce aşamadan sonra da cinsel ilişki yaşamadım korktum açıkçası bol bol dinlendim uzandım hiçbir iş yapmadım arada bir kalktım yürüdüm böyle doktor da dedi zaten müzeyi gezer gibi dolaş dedi kaşık ağrımla göğüs hassasiyeti oldu hala var adet olacak gibi hissediyorum zaten adetle aynı göğüs hassasiyeti farklı oldu klişe ama gerçekten ağrısı değişik bir ağrııydı biraz da ondan anladım ve bir gün oluyordu bir gün olmuyordu aynıyım hâlâ öyle bir gün varsa bir gün yok umarım sizin de vardır🌸

malesef benım goğüs ağrım yok :( aşılama sonrası bugün 10. günüm kasım ağrım oluyor ara ara tek taraflı

aşılama sonrası doktor iki defa ilişki istedi , ilişki yasağı koymadı bize ne olacağı belli olmaz dedi

dönüşün için teşekkür ederim

Rabbi sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip nasip etsin sağlıkla huzurlu gunlerde buyutun bebeğinizi

bana da dua edersen sevinirim.

Merhaba hanımlar hsg falan çekildim temiz çıktı eşimde de bendede sorun yok sadece pcos başlangıcı dendi 14 Şubat adet oldum sonra sürecim başladı 27 Şubat‘ta aşılama oldum ilk aşılama nelere dikkat etmeliyim ilk aşılamada tutan var mı veya gün gün ne gibi belirtiler olabilir ilk aşılama olduğu için çok heyecanlıyım merakta ediyorum aşılama gününü sayarsak 5. Gün saymazsak 4. Gündeyim adete benzer kasık ağrılarım var ilk gün lekelenme yaşadım aşılamadan sonra ilk bir iki saat sonra kasık ağrısı devam etti şimdide aynı devam ediyor teşekkür ederim şimdiden🌸
Şuanki gebeliğiniz aşılama ile mi oldu?

anlamadım aşılamamı dedi yoksa ilaç tedavisi mi ?

muzaffer zeki duman

yaşın küçük ise önce ilaç tedavisi ile başlıyor eğer sorun yoksa olmazsa aşılama yapıyor diye biliyorum

aşılamamı oldumk cumartesi kan vericem inşallh pozitif sonuçlar alırım
Ne sonuç aldınız

Allah hayırla güzellikle nasib etsin ilk aşılama mıydı
aslında aslında iki ama muzaffer hocayla ılk asılamam , cunkı ılkını ozelde yaptırdım
ama ıkıncı asılamamı dusununce ılkınde hıc bısı yaptırmamısım dıyorum

Back
X