Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama hiç zor değil 2 dakikalık işlem merak etmeyin, katater yardımdıyla spermi rahme bırakıyorlar 15-20 dk uzanıp dinleniyorsunuz o kadar. İdrara Sıkışık olmak biraz zorlar ama çok da sıkışmayın bence ortası idealGülhane egitim ve araştırma hastanesi yani gata da aşılama olucam ve ilk defa olucam aşılama bilgi verir misiniz giden var mı yada aşılama süreci zor mu
Peki regl ken hastaneye çagıracaklarmış ne yapacaklar süreç nasıl ilerliyorAşılama hiç zor değil 2 dakikalık işlem merak etmeyin, katater yardımdıyla spermi rahme bırakıyorlar 15-20 dk uzanıp dinleniyorsunuz o kadar. İdrara Sıkışık olmak biraz zorlar ama çok da sıkışmayın bence ortası ideal
Regliyken yumurtalarınıza bakıp yumurta büyütmek için ilaç ya da iğne yazarlar bikaç gün büyütürler 2-3 yumurta ideal boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi yaparsınız, 36 saat sonra da aşılama olurPeki regl ken hastaneye çagıracaklarmış ne yapacaklar süreç nasıl ilerliyor
Regliyken yumurtalarınıza bakıp yumurta büyütmek için ilaç ya da iğne yazarlar bikaç gün büyütürler 2-3 yumurta ideal boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi yaparsınız, 36 saat sonra da aşılama olurPeki regl ken hastaneye çagıracaklarmış ne yapacaklar süreç nasıl ilerliyor
Anladım teşekkür ederimRegliyken yumurtalarınıza bakıp yumurta büyütmek için ilaç ya da iğne yazarlar bikaç gün büyütürler 2-3 yumurta ideal boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi yaparsınız, 36 saat sonra da aşılama olur
Ya Instagram aşılama ya da tüp bebek bilmiyorum ama çok fazla igne kullanmışlar dogru muRegliyken yumurtalarınıza bakıp yumurta büyütmek için ilaç ya da iğne yazarlar bikaç gün büyütürler 2-3 yumurta ideal boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi yaparsınız, 36 saat sonra da aşılama olur
Tüp bebekte biraz daha fazla aşılamada o kadar değil, belki yumurtaları büyütmek için iğne değil hap verir sadece çatlatma iğnesi yaparsın, zaten göbekten yapılıyor korkulacak bişey yok küçücük iğnelerYa Instagram aşılama ya da tüp bebek bilmiyorum ama çok fazla igne kullanmışlar dogru mu
Anladım çok teşekkür ederimTüp bebekte biraz daha fazla aşılamada o kadar değil, belki yumurtaları büyütmek için iğne değil hap verir sadece çatlatma iğnesi yaparsın, zaten göbekten yapılıyor korkulacak bişey yok küçücük iğneler
Merhaba hangi doktora gittiniz, orda da tüp bebek bölümü var mı, neden direk tüp bebek değil de aşılama yapmak istedilerGülhane egitim ve araştırma hastanesi yani gata da aşılama olucam ve ilk defa olucam aşılama bilgi verir misiniz giden var mı yada aşılama süreci zor mu
Merhaba hangi doktora gittiniz, orda da tüp bebek bölümü var mı, neden direk tüp bebek değil de aşılama yapmak istediler![]()
Merhaba bende yaptıracağım inşallah regl olumca gel kan ver dediler de bekletecekler mi acaba çalışıyorum izin alıp 1 saate hallolacak bir şey mi acabaRegliyken yumurtalarınıza bakıp yumurta büyütmek için ilaç ya da iğne yazarlar bikaç gün büyütürler 2-3 yumurta ideal boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi yaparsınız, 36 saat sonra da aşılama olur
Hastaneye göre değişir canım ama bence cok beklemezsinMerhaba bende yaptıracağım inşallah regl olumca gel kan ver dediler de bekletecekler mi acaba çalışıyorum izin alıp 1 saate hallolacak bir şey mi acaba![]()
Umarım benim gibi pişman olmazsınız, ama boş yani aşılama sonuna kadar savunacağımÜroloji doktoruna gitti eşim randevu alsakta farklı doktorlar oluyo kadın doğumda da öyle değerlerimiz sıfır degil aşılama tutar diye düşünüyorlar zaten her yer ilk önce aşılama öneriyo genelde zaten bende böyle olsun istiyodum
Reglken vajinal muayene oluyor mu pekiHastaneye göre değişir canım ama bence cok beklemezsin
Tabiki de regliyken bakıyorlar zaten foliküllereReglken vajinal muayene oluyor mu peki
Teşekkür ederimTabiki de regliyken bakıyorlar zaten foliküllere
Çok sordum kusura bakmayın ama bir de ne sıklıkla çağırıyorlar bilginiz var mıTabiki de regliyken bakıyorlar zaten foliküllere