• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

filizben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
22
0
86
41
İstanbul
slm arkadaşlar ben cuma gunu 3, aşılamamı oldumda acaba 3. aşılaması tutan arkadaşlar varmı benmle paylasırmısınız çok meraklanıyorum rabbım inşallah bu mubarek ayda vermiştir hepimize verr inşallah:utangac:

inşllh canım tutar herşey gönlünce olsun. bende aşılama yaptıracağımda senin sorun neydi

arkadaslar bende ilk asilamami yaptirdim bugun altinci günüm cok sabirsizlaniyorum.bu siteleri uzun zaman dir okuyorum ve isteyen arkadasalrima cok dua ediyoru Allah yardimcimiz olsun

Karakızımm merhaba.bende aŞlama yaptırcam henÜz rahım fılmı Çektırcem ben ne yapcam bılmıyorum.kımseye bıŞey soramıyorum.bana yardımcı olurmusun?mesela ızmırde tedavı gÖrÜyorum.ızmıre 4 saat uzaklıkta oturuyorum.ızmırde aŞılama yapılır mı*

Mrb arkadaŞlar pko var bende 5 ay klomen kullandım yumurtalıklarda tık yok.bu ay ıĞne tedavısıne baŞladım gonalf 450 kullandım gelıŞme olmadı ondan sonra menogon 75 lık vurundum 3 gÜn kontrole gıttıĞımde bÜyÜmeye baŞlamıŞ ama geÇ bÜyÜyo dedı doktorum Şımdıde 6 gÜn menogonu 150 ml vuruncam son 2 tane kaldı bakalım p.tesı ne dıcek doktor ona gÖre aŞılamam olacak.allah hepımıze bebecıklerımızı nasıp etsın.sızce p.tesıne yumurtam ıdeal bÜyÜklÜĞe gelır mı?lÜtfen yardım edın...

YS88.inşallah iyi olur canım ya rabim yardımcın olsun.inş. büyümüştür

canım bugün gittim doktora 4-5 tane büyüyen yumurtan var dedi.14,5 mm olmuş 2 gün daha menogon 150 lik vuruncam ç.şamba yumurta kendinden çatladımı die bakılacak eğer çatlamadıysa pregnly olcam c.tesi yani arefe günü de aşılamam olcak inşallah tutar vardır bundada hayır normalde geçen hafta olacak aşılama arefe gününe denk geldi.hamile kalınca size bol bol dua etcem hamilelerin duası kabul ourmuş...:ecrin_bebek:inşallah aşılamam tutar hihoyyyt :teytey:

Benim arkadaşım Ankara'da Lina Kadın Sağlığı Merkezinde 3. aşılamada gebe kaldı.Üstelik ikiz.Gonal-f denilen iğnelerle yumurtalıklarını geliştirmişler Arkasından çatlama iğnesi yapılmış.igneden sonra 2 kez aşılama yapılmış.Böylece tutma şanşını artırmışlar.Üstelikte çok uygun fiiata yaptırmış.Herkeze tavsiye ediyorum

canım slm inşallah tutar aşılaman allah gönlüne göre versin bende 2 kez yaptırdım tutmadı
rahim tersmiş benim belkide ondan zor oluyor hersey normal diyor dr. bakalım hayırlısı bekleme süresi o heycan stresli oluyor sevgiler...

benim arkadaşım ankara'da lina kadın sağlığı merkezinde 3. Aşılamada gebe kaldı.üstelik ikiz.gonal-f denilen iğnelerle yumurtalıklarını geliştirmişler arkasından çatlama iğnesi yapılmış.igneden sonra 2 kez aşılama yapılmış.böylece tutma şanşını artırmışlar.üstelikte çok uygun fiiata yaptırmış.herkeze tavsiye ediyorum

çok güzel ya.allah güle güle büyütmeyi nasip eder inş.benimde 2 aşılamam gonal-f denilen iğneden vurunacağım.10 gün sonra.çok heycanlıyım.

Back
X