• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

ECE_ESKICI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
281
0
96
Şanlıurfa
Dr.Hanım ben 2 çocuk sahibiyim sonradan tekrar çocuk istegiyle tedavi oluyorum 2 yıl oldu Dr. aşılama yapalım dedi ilaçları geçen ay biz aldık bu ay tekrar deneyecegiz gittigim dr . özel hastanede acaba devlet hastanesinden rapor çıkarsam devlet ödermi çocugu olanların ilaçlarını ödüyorlarmı kendi dr sormaya çekiniyorum yardım edip sorumu cevaplarsanız sevinirim çok teşekür ederim hoşçakalın.

dr.hanım ben 2 çocuk sahibiyim sonradan tekrar çocuk istegiyle tedavi oluyorum 2 yıl oldu dr. Aşılama yapalım dedi ilaçları geçen ay biz aldık bu ay tekrar deneyecegiz gittigim dr . özel hastanede acaba devlet hastanesinden rapor çıkarsam devlet ödermi çocugu olanların ilaçlarını ödüyorlarmı kendi dr sormaya çekiniyorum yardım edip sorumu cevaplarsanız sevinirim çok teşekür ederim hoşçakalın.

selam maalesef evde çocuğu olana devlet bu kapsamda ödeme yapmıyor. Zaten aşılamanın maliyeti çok fazla olmayacağı için canınızı sıkmayın. Bol şans

Back