Aşılama aşılama ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kalptebircicek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
28
0
16
Muğla
Kızlar selam:)
3 yıllık evliyım.2 yıldır korunmuyorum.çocuğum olmuyor.uzun bir tedavi sonrasında doğuştan tek tüpümün olmadığını rahim filmi esnasında öğrendik.tek tüpüm aktif olarak sürekli yumurtalamıyor.doktor aşılama tedavisi önerdi.çok kararsızım.bir yıldır yumurta gelişimi için ilaç tedavisi uygulanıyor.klomen ve çatlatma iğnesiyle ile de sonuc negatif oldu bir süre kendimi dinlesem mi aşılama mı yaptırsam incelediğim kadarıyla aşılama ilk seferde tutmuyor muş.aklım cok karışık yardımlarınızı ve benimle aynı kaderi paylasan arkadaşların yorumlarının bekliyorum

Son düzenleme:
slm

bende 2 senedir evliyim herşeyi denedim ama hamile kalamdaım....6 defa klomen vs kullandım....en sonunda aşılama karar verdim ve dün uzun bir sürec sonrası aşılama oldum.....sana tavsiyem sende dene ilk aşılama tutmuyor diye bişey yok.... cok kişi hamile kala biliyor morelini hep yüksek tut....

bende 2 yıldır hamile kalamadım klomen kullandım 3 ay ama olmadı .bugün asılama için doktora gittim bir sürü test istedi hem benden hem eşimden bakalım birde böyle deniyeceğiz insallah olumlu sonuç alırım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

mrhb cnm aklım o kadar karışık ki ne yapcağımı bilmiyorum inş. senn aşılama tutar müjdeli haberlerini alırız

inş. olur tatlım ya rahim filmi çekildin mi canım sorun ne olabilir miş?Aşılama benim de doktorum yapalım dedi ama ben diorum acaba kendi haline mi bıraksam bi süre?

inş. olur tatlım ya rahim filmi çekildin mi canım sorun ne olabilir miş?Aşılama benim de doktorum yapalım dedi ama ben diorum acaba kendi haline mi bıraksam bi süre?

mrb cnm rahim filmi çekildim.Doktor filmden sonra olabilir belki dedi ama 8 ay geçti daha birşey yok. Bende çok düşündüm bir de aşılamayı deneyeyim dedim.Belki olur nasib artık hayırlısı.

Merhaba, öncelikle dileğim sağlıkla bebeğine kavuşman. Kendi tecrübemi aktarmak için yazıyorum. Yapılan tetkiklere göre bizim hiç bir sorunumuz yok.Aşılama yaptık, normal test günüme 5 gün kala dün gece regl oldum. Bu sabah doktora gittim. Malum konuşmalar geçti. Söylediği şuydu: hemen yeniden denemeyelim git 1 ay dinlen tatil yap ve bu meseleyi mümkünse kafandan çıkar. Sürekli regl olacak mıyım diye bekledin bu seni olumsuz etkiledi, dedi. Kendine zaman tanımanı ve inanarak bu işe başlamanı tavsiye ederim. İnşallah ilk seferinde Rabbim yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…