Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
agrimin nedeni yumurtamdaki kanamaymis dun doktorda ogrendim tutmussa tutmustur xaten dedi ama kimse boyle bi durum yasamamis cok korkuyorum atesten olucem bu aradabelirtiler herkeste farklı oluyor canım tutmamış diye düşünme tutmuştur inşallah
çok geçmişolsun yumurtada kanaama ilk defa duydum hakkınızdan hayırlısı olur inşallahhhagrimin nedeni yumurtamdaki kanamaymis dun doktorda ogrendim tutmussa tutmustur xaten dedi ama kimse boyle bi durum yasamamis cok korkuyorum atesten olucem bu arada![]()
Ben asilama olali bugun 5 gun oldu ayni senin gibi agrilarim vardi ilk catlatma ignesi ve asilamanin ilk gunu bu agrilar bugun 5 gun oldugu halde ara ara kasiklarimda ve karnimda devam ediyor doktorumuza sorduk gayet normal dedi bu agri dollenmeden dolayi olabilir. Bende dayanamadim idrar testi yaptim test pozitif cikti 2 kere yaptim yine pozitif bi sevindimki sorma sonra ogrendimki catlatma ignesinden dolayi pozitif cikabilirmis o nedenden dolayi adet gecikmesini beklicem bu isler gercekten cok stresli cok zor isler Rabbim hepimize yardim etsin...ilk asilamm bu benim denemk istedim ama bak burnumdan geldi .insallah canim![]()
evet duymustum pozitif cikiyormus ilac ve ignelerden dolayi .ayniyiz desene gunumuz ama benim pek umudum yok yumurtamda kanama oldugu icin hangi gun cagirdilar seni test icin canimBen asilama olali bugun 5 gun oldu ayni senin gibi agrilarim vardi ilk catlatma ignesi ve asilamanin ilk gunu bu agrilar bugun 5 gun oldugu halde ara ara kasiklarimda ve karnimda devam ediyor doktorumuza sorduk gayet normal dedi bu agri dollenmeden dolayi olabilir. Bende dayanamadim idrar testi yaptim test pozitif cikti 2 kere yaptim yine pozitif bi sevindimki sorma sonra ogrendimki catlatma ignesinden dolayi pozitif cikabilirmis o nedenden dolayi adet gecikmesini beklicem bu isler gercekten cok stresli cok zor isler Rabbim hepimize yardim etsin...
test icin cagirmadi asilamadan 2 hafta sonra evde test yap dedi eger olumlu gorursem gidicez doktoraevet duymustum pozitif cikiyormus ilac ve ignelerden dolayi .ayniyiz desene gunumuz ama benim pek umudum yok yumurtamda kanama oldugu icin hangi gun cagirdilar seni test icin canim
test icin cagirmadi asilamadan 2 hafta sonra evde test yap dedi eger olumlu gorursem gidicez doktora
ilgincmis normalde asilamadan sonra idrar testince negatif olsada kanda bakilmasi gerekliymistest icin cagirmadi asilamadan 2 hafta sonra evde test yap dedi eger olumlu gorursem gidicez doktora
ilgincmis normalde asilamadan sonra idrar testince negatif olsada kanda bakilmasi gerekliymis
benim burda hersey ilginc ben Amerikada yasiyorum burda islemler Turkiyeden farkli :) Hakkimizda hayirlisi:)ilgincmis normalde asilamadan sonra idrar testince negatif olsada kanda bakilmasi gerekliymis
Bu şikayetiniz bize kötü bir anlam yüklememekle birlikte 11 gün sonra kanda gebelık testi yaptırarak kesin sonuca ulaşabılırsınız. Bol şans dilerim.ovitrelle catlatma ignemi vurunduktan bigun sonra agrim basladi kasigimda obur gun asilamam yapildi ama hala sol tarafimda batma ve sizi devam ediyor tutmamismidir siZce