Aşılama asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm arkadaşlar ilk kez yazıyorum buraya üye olmadan takip ediyordum sürekli bende 16 şubatta 2.asilamami yaptırdım bugün 10.günüm heyecan ve umutla sonucunu bekliyorum ınşallah

Hayirliysa rabbim.nasip etmistir insallah .. benim bugun 14. Gunum ama test yapamadim negatif sonuc almaktan korkuyorum .. adetimi bekliyorum ..

Birde aşılama döneminde ne gibi belirtileriniz oldu yazarsaniz sevinirim benm kaşık ağrılarım ilk günden beri ilk durmadı biraz az biraz fazla hergün devam ediyo

Birde aşılama döneminde ne gibi belirtileriniz oldu yazarsaniz sevinirim benm kaşık ağrılarım ilk günden beri ilk durmadı biraz az biraz fazla hergün devam ediyo
Bu benim ilk asilamam .. kocaeli daricadayim .. hamile olup olmadigimi su an bilmedigim icin belirti diyemicem .. ama 7 ve 8. Gun kasik bel agrim oldu bunun yani sira goguslerim de hafif sislik ve aci hissi baslamisti .. 12.gun gogus uclari cok hassaslasti bugun 14. Gunum ve kasiklarim sabahtan beri agriyor ..

Bu benim ilk asilamam .. kocaeli daricadayim .. hamile olup olmadigimi su an bilmedigim icin belirti diyemicem .. ama 7 ve 8. Gun kasik bel agrim oldu bunun yani sira goguslerim de hafif sislik ve aci hissi baslamisti .. 12.gun gogus uclari cok hassaslasti bugun 14. Gunum ve kasiklarim sabahtan beri agriyor ..[/QUO

Benm aşılama yapıldığı günden beri ağrım kesilmedi hiç 2 gündür sıkıntım yok çok sonucun belli olunca haber et ınş iyi haber ler yazarız hepimiZde

Benim de negatif malesef :KK43: ama bende guc kalmadi artik buhun iyice saldim kendimi iayan etmiyorum tabiki hayirliai boyleymis demek ama yine de uzuluyor insan .. ikinci asilama yaparmiyim bilmiyorum bu aurec beni cok yipratti .. rabbim hepimizin yadimcis olsun ..

Bende asilamadan sonra 14.gün adet oldum .adetinin 12. Günü bugun.bu ay ara verdim.önümüzdeki adetin 2. Günü başlayacağım ınş.allah bol bol sabır versin hepimize.insallah amaclarimiza ulaşırız hepimiz.

Merhaba.ben de ilk asilamami 17 subatta oldum ve tutmadi.hemen 2.cisi icin calismalara basladik.baska bir seye odaklanamiyorum.kafami dagitamiyorum.insallah de tez zamanda hamile kaliriz hayirlisiyla.

X