Aşılama

Adetimi bekliyorum ikinci günü aşılama tedavisi için dra gideceğim sizin aşılamanız yapıldı mı ?

Evet yapıldı bugün 8. Günün bekliyorum tedavinin hayırlı olur inş seninde
Teşekkür ederim inşallah sizde beklediğiniz güzel haberi alırsınız bende pko var adetlerim düzensiz olduğu için aşılama yapılacak sizden güzel haberler duymayı bekliyorum bizlere umut olun

Teşekkür ederim inşallah sizde beklediğiniz güzel haberi alırsınız bende pko var adetlerim düzensiz olduğu için aşılama yapılacak sizden güzel haberler duymayı bekliyorum bizlere umut olun
Bende de pco var bu 2.aşılamam budan sonra tüpe bebeğe geçeceğim inş gerek kalamaz ama çok ağrım var pek umutlu değilim ama sonucu yazarım sen iğnemi kullanacaksın

Bende de pco var bu 2.aşılamam budan sonra tüpe bebeğe geçeceğim inş gerek kalamaz ama çok ağrım var pek umutlu değilim ama sonucu yazarım sen iğnemi kullanacaksın
Benim drumda 2 kez aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek yaparız dedi. İnşallah bu kez güzel haberler alırsınız. Bazen aşılama sonrası 3 ay içerisinde de hamilelik oluşabiliyormuş ilacın etkisi devam edio sanırım. Ben dqha önce klomen kullandım yumurtam oluşuodu ve kendiliğinden çatlıyordu drum bana hiç iğne yapmadı ama bu kez iğne yapılacak sanırım adeti bekliyorum 2. Gün gideceğim bakalım dr ne verecek. Sizde iğne kullanılmışmıydı ?

Evet bende gonal f diye bi iğne kullandım benim klomenle gelişen yumurtalar artık iğneyle bile zor gelişiyor yıllardır ilaç kullanmakdan dengem gitti ama içimden bi his senin com çabuk hamile kalacağını söylüyor inş öyle olur

Amin inşallah . Allahım isteyen herkesin kolaylıkla hamile kalabilmesini nasip etsin. Annelik duygusuyla sınamasın kimseyi. İnşallah güzel haberler duyacağız birbirinizden

bende nasıpse bu ay asılama asamasındayım ılk asılamam olacak gonal f kullanıoum 4. ıgnemı vruldum bugun rabbm her ısteyene hayırlı ewlat olmasını bıslerı de hayrlı evebeyn olmamızı nasıp etsın

Bende yaptırdım kızlar 4. Günüm bugün ne gibi değişiklik var sizlerde bende sadece ayakta kalınca kasık ağrısı oluyor

İclal hayırlı olsunn inşallah yapıldımı aşılaman benimde 4. Günüm problemin neydi senin
Sağol canm problemin ne olduğunu bilmiyoruz döllenme gerceklesmiyo sadece..bugün yaptırdım asilamami..eşimin değerleri kötüydü ama aşılama yapıldığında bugün çok iyi olmuş..ya senin problemin nedir iki ilk asilamami

Benim hiç kanamam olmadı canım sadece ağrım olmuştu 2 gün hep dinlendim eşimin morfolojide biraz problem vardı ama doktor başarılı dedi inşallah hepimizin tutar

Ben 15 ay gebe kalamadım ve iki tane histeroskopi ameliyatı oldum rahim içi yapışıklığım varmış. Şimdi adet olmayı bekliyoruz, doktor kendi kendine kalman için adet sonrası 3 ay bekleyelim dedi. Ama ben Aralık-Ocak gibi aşılama yaptıracağım. Bir arkadaşım da aşılama yaptırdı şu anda 3 aylık hamile hem de üçüzlerini bekliyor :) Aynı doktora gitmeyi düşünüyorum bende. Orada ilaçla birlikte 1000 TL kadar tutuyormuş. Ben İstanbuldayım sizlerin ne kadar tuttu ve nereyi önerirsiniz öğrenebilirsem çok sevinirim.

Arkadaşınız ilk aşılamadamı hamile kaldı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…