Aşılama

Akıntı falan hiç biseyy yol arada bi kaşık ağrısı oluyo geciyo hemen..ne bileyim çok umitsizimmmmm.hep tek çizgi görmekten oluyo sanırım..

ben hala puregona devam ediyorum dün doktora gittik daha yumurtalar büyümemiş pazartesiye kadar devam dedi pazartesi kontrol var duruma göre aşılama yapılacak neden büyümüyo yumurtalar farklı bi önerisi olan var mı

merhaba arkadaşlar bende dün oldum aşılamamı ama dün akşamdan bu yana şiddetli baş ağrım var ara ara ateş başağrısındanmı ateşim bilmiyorum ve çok üşüyorum böyle olan varmı daha birinci gün

Canım benbalbal tarçın çörek otu karıştıtırp yedim

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sen üşütmüş olabilirsin bunlar pek aşılamayla ilgili gibi değil sanki yani yada bana öyle geldi bende sadece kasık ağrısı vardı 10. Gün bakalım bekliyorum

Hayırlı olsun. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün gonalf kullanmaya başladım. Duana ihtiyacım

Yani moralde önemli galiba oluruna bırakmak lazım sadece hernekadar zor da olsa

Slm kizlar bende klomen ile asilama uygulancak insallah sali günü kontrolum var.Bu yolda olan herkesin allah yardimsi olsun guzel haberler bizimle olsunnn ins.

bence daha önce yumurta takibi yaptırdıysan aşağı yukarı ne zaman yumurtalarının olgunlaştığını biliyorsundur. ona göre kendini hazırla. mesela ben bu sefer ki aşılamama erken başladım iğne mi 2 gün başlamıştım ve yumurtalarımın olgunlaşması bu yüzden uzun sürdü yaklaşık 15. gün aşılamam oldu. . 5. gün başladığımda 10 ilaç kullanıp 12. günde aşılamam olmuştu.

10.gün yaptım silik çıktı ama ilaçtandır diye umutlanmakta istemiyorum canım bırada ikimizde inşallahhh hamileyimmm diye çığlık atarızz

Benim bugün 12. Gün silik bir şekilde çıktı inşallah poZitiftir yarın kan testi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…