- 9 Aralık 2014
- 120
- 24
- 18
- 33
Olumlu düşünelim inşallah tutar benimde 8. Günüm 5 gün kaldıCokkkjk umitsizimmmmm( ilk asilamam ve sanırım tutmayacakkkk 10 gün var dahaaa (((
Buarada ağrın oluyormu benim ayaktaa ikrn çok oluyor birde akıntı falan diyorlar bende arada var sende nasıl durumCokkkjk umitsizimmmmm( ilk asilamam ve sanırım tutmayacakkkk 10 gün var dahaaa (((
Canım benbalbal tarçın çörek otu karıştıtırp yedimben hala puregona devam ediyorum dün doktora gittik daha yumurtalar büyümemiş pazartesiye kadar devam dedi pazartesi kontrol var duruma göre aşılama yapılacakneden büyümüyo yumurtalar farklı bi önerisi olan var mı
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sen üşütmüş olabilirsin bunlar pek aşılamayla ilgili gibi değil sanki yani yada bana öyle geldi bende sadece kasık ağrısı vardı 10. Gün bakalım bekliyorummerhaba arkadaşlar bende dün oldum aşılamamı ama dün akşamdan bu yana şiddetli baş ağrım var ara ara ateş başağrısındanmı ateşim bilmiyorum ve çok üşüyorum böyle olan varmı daha birinci gün
Hayırlı olsun. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün gonalf kullanmaya başladım. Duana ihtiyacımKızlar asilamaniz hayırlı olsun inş sonuçlarını iyi çıkar bende yaptırdım kan testi yaptırdım hamileyimm darısı size 12. Yaptırdım testi 648.8 çıktı daha Dr gitmedim ama değerin yüksek gibi geldi bilmiyorum
ben hala puregona devam ediyorum dün doktora gittik daha yumurtalar büyümemiş pazartesiye kadar devam dedi pazartesi kontrol var duruma göre aşılama yapılacakneden büyümüyo yumurtalar farklı bi önerisi olan var mı
Canim sen bi idrar testi yaptirsana benden 3 gün önce yaptirmistim bi baksana belki silik falan bisey cikarAşılaması sonuçlanan varmı acaba bize umut olacak
Benim bugün 9 ama yaptm bisey cikmadi10.gün yaptım silik çıktı ama ilaçtandır diye umutlanmakta istemiyorum canım bırada ikimizde inşallahhh hamileyimmm diye çığlık atarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?