• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende 6 kasimda yaptırmıştım canim.aşılama sonrasi hic ilac verilmedi bana nasipse 4 gun sonra tahlil yapcam.
Cnm progestan verdi bana oda hamile kalirsam dusuk önleyiciymis ikimizde ayni gun yaptirmisiz ins tutmustur ama erken degilmi test yapman icin ben adet gunumu beklemeyi dusunuyorum cunku sanada sorayim dedim nie erken yapiyosun

Cnm progestan verdi bana oda hamile kalirsam dusuk önleyiciymis ikimizde ayni gun yaptirmisiz ins tutmustur ama erken degilmi test yapman icin ben adet gunumu beklemeyi dusunuyorum cunku sanada sorayim dedim nie erken yapiyosun
Evet progestan dusuk onleyici ve tutunmasini sağlıyor daha onceden bende kullanmistim.asilamadan 12 gun sonra belli oluyor genelde onun icin test yapmak istedim cnm insallah belli olur :)

OTE="biriz26, post: 43555415, member: 522985"]Evet progestan dusuk onleyici ve tutunmasini sağlıyor daha onceden bende kullanmistim.asilamadan 12 gun sonra belli oluyor genelde onun icin test yapmak istedim cnm insallah belli olur :)[/QUOTE]
Inşallah ikimiznde tutmusturr benide gaza getirdin ya bendemi yapsam test :)

OTE="biriz26, post: 43555415, member: 522985"]Evet progestan dusuk onleyici ve tutunmasini sağlıyor daha onceden bende kullanmistim.asilamadan 12 gun sonra belli oluyor genelde onun icin test yapmak istedim cnm insallah belli olur :)
Inşallah ikimiznde tutmusturr benide gaza getirdin ya bendemi yapsam test :)[/QUOTE]
Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor

Inşallah ikimiznde tutmusturr benide gaza getirdin ya bendemi yapsam test :)
Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor[/QUOTE]
silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum

Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor
silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum[/QUOTE]
Her ay ayni olayla karsilastigimiz icin insanin umudu pek olmuyor.aksamdan itibaren biraz goguslerim sizlamaya basladi adet belirtiside olabilir diye düşünüyorum ya bakalim yarin kan tahlilinde ne olacaksa belli olur cnm testin fotosunu gonderemedim ama ne oldu bitti haberdar ederim.rabbim emeklerimizin karsiligini tez zamanda versin

silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum[/QUOTE]
Kan testinde tahmin ettigim gibi gebelik yok cikti.sende ki durumlar ne cnm var mi bir gelisme.

silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum
Kan testinde tahmin ettigim gibi gebelik yok cikti.sende ki durumlar ne cnm var mi bir gelisme.[/QUOTE]
Cnm pazartesiye kadar bekliycem test icin ama garip bi değişiklik var bende sarı renkli akintim var karnim agriyo ve gogus uclarima dokunamiyorum cok sizliyo ve tepesi cikti normalde üşüdügmde tepesi olurdu sadece simdi belirgin var hayırlısı rabbim hepimize de nasip etsin haber veririm test yapinca sana :)

[/QUOTE]
Cnm pazartesiye kadar bekliycem test icin ama garip bi değişiklik var bende sarı renkli akintim var karnim agriyo ve gogus uclarima dokunamiyorum cok sizliyo ve tepesi cikti normalde üşüdügmde tepesi olurdu sadece simdi belirgin var hayırlısı rabbim hepimize de nasip etsin haber veririm test yapinca sana :)[/QUOTE]
Hadi rabbim insallah yuzunu guldurur cnm.haber ver mutlaka ;) ben bugun adet oldum

Cnm pazartesiye kadar bekliycem test icin ama garip bi değişiklik var bende sarı renkli akintim var karnim agriyo ve gogus uclarima dokunamiyorum cok sizliyo ve tepesi cikti normalde üşüdügmde tepesi olurdu sadece simdi belirgin var hayırlısı rabbim hepimize de nasip etsin haber veririm test yapinca sana :)[/QUOTE]
Hadi rabbim insallah yuzunu guldurur cnm.haber ver mutlaka :KK66: ben bugun adet oldum[/QUOTE]
Cnm bende adet oldum :(

[/QUOTE]Cnm bende adet oldum :KK43:[/QUOTE]
Hadi ya senin morelini bozmak istememistim benim belirtilerde ayniydi seninkiyle.hayirlisi olsun üzülme.ne yapcaksin peki bu ay tekrar asilama mi
Dusunuyorsun

[QUOTE="biriz26, post: 43692298, member: 52]adet oldum :KK43:[/QUOTE]
Hadi ya senin morelini bozmak istememistim benim belirtilerde ayniydi seninkiyle.hayirlisi olsun üzülme.ne yapcaksin peki bu ay tekrar asilama mi
Dusunuyorsun[/QUOTE]
Yok cnm hic bisey yapmayi doktorada gitmeyi dusunmuyorum..olmuyosa olmuyo zorlamiycam akisina birakicam biraz fazla kilomda var o sira zarfinda dyetisyenede gidip kilo vercem bebek dusunmezsem belki kendinden olur..bugun adet olmadan bas agrisi mide bulantisi bi basladi hala da devam ediyo bugun iki kere istifar ettim cok kotuyum ya :(

merhaba kızlar gene kendimi dinliyorum dinlemeyelim desekte benim yarın ikinci aşılamam olacak birincisi geçen ay negatifti bu ayda başladık tedaviye en son cuma kontrolüm vardı bir yumurta 14 mm dedi doktor bide polip olduğunu soyledi pazar çatlatma iğnesi salı aşilama dedi cuma 10. günümdü ve akşamına lekelenme oldu kahverengi sabah tekrarlayıp gitti yumurtam çatlarmı acaba 14 mmde dün akşam çatlatma iğnemi oldum sabah kalktığımda şeffaf akıntım vardı ama ara ara kasıklarımda batmalar devam ediyor biraz endişe duyuyorum erken yumurtlamamı oldu diye yokza lekelenme polpten dolayımı oldu doktor kontrolünde ister istemes polipe dokunduysa çünkü iki aydır sürekli gidiyorum polip yoktu ilk hsgde felan çıkmadı sürekli alttan ultrasona giriyorum iki güne bir bu tür durum yaşayan oldumu

Kizlar asilama olmuştum bu ay ama galiba dun adet oldum cok migrenim tuttu bende 3 tane agri kesici ictim normaldede az gelen adetim hic gelmiyo arada kahverengi kan geliyo baskada bisey yok sizce doktora gitmelimiyim..teyzem üstüne gorme olmus olabilir dedi sizce olabilirmi

Kizlar asilama olmuştum bu ay ama galiba dun adet oldum cok migrenim tuttu bende 3 tane agri kesici ictim normaldede az gelen adetim hic gelmiyo arada kahverengi kan geliyo baskada bisey yok sizce doktora gitmelimiyim..teyzem üstüne gorme olmus olabilir dedi sizce olabilirmi
Test yapsaydin belkide olabilir

inşallah herkesten hayırlı haberler gelir :KK46: 3 defa aşılama olmuş ve negatif sonuçları görmüş birisi olarak pozitif sonuçları duyunca 4. aşılamayı denemek için umut doğuyor içime :KK9:

pazartesi histeroskopi oldum.Bu adet dönemimde aşılama yapılacak.Süreçleri hakkında fikri olan yazabilir mi korkuyorum.iğneler falan yazarmısınız?[/QUOTE]

pazartesi histeroskopi oldum.Bu adet dönemimde aşılama yapılacak.Süreçleri hakkında fikri olan yazabilir mi korkuyorum.iğneler falan yazarmısınız?
[/QUOTE]
merhaba histereskopiyi neden dolayı oldun zor birşeymi bende dün 2. aşılamayı oldum gebelik oluşmazsa histereskopi dedi doktor um polip olduğunu söyledi sendede polipmi vardı

Back
X