• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

ilk iki gün kasıklarımda ağrı oldu ama şuan hiç belirti yok sende nasıldı canm belirtileri var mı

ilk iki gün kasıklarımda ağrı oldu ama şuhiç belirti yok sende nasıldı canm belirtileri var mı
Herkeste ayni olmaz tabiki.bnm agrim cok oldu canm.iki gun kesildi tekraa basladi adet sancisi gbi.bi doktor yazmisti bu sanci gbelik belirtsi olablir diye.bnde bilemiyrumki sabirszlikla test gnumu bekliyrum

Aynen bende de araliklarla surekli sanci giriyordu hala da oluyor kasiklarimda daha cok oluyor ama ben umutlanamadim progestandan oluyor diye dusunuyorum fitil verdi doktor.

Herkeste ayni olmaz tabiki.bnm agrim cok oldu canm.iki gun kesildi tekraa basladi adet sancisi gbi.bi doktor yazmisti bu sanci gbelik belirtsi olablir diye.bnde bilemiyrumki sabirszlikla test gnumu bekliyrum
inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın cnm...

Az once de acile gidip kan verdim bakalim sonuc bi kac saate belli olur en azindan bi sonraki asilamaya kadar biraz rahat hareket edeyim ssonucumu ogrenip

AmcUOTE="meryemkursun, post: 43954082, member: 721598"]inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın cnm...[/QUOTE]
Amin canm.sagol hepmiz aliriz insaallah

Az once de acile gidip kan verdim bakalim sonuc bi kac saate belli olur en azindan bi sonraki asilamaya kcikti.biraz rahat hareket edeyim ssonucumu ogrenip
Doktorum bna hic bir ilac vermedi progestoron yada bska bi ilac.herkese vermisler nerdeysve progestoron tahlili yaptk asilamadan bir hafta snra cok guzel cikti

Benim de kasik ve bel agrim cok olmustu progestan kaynakli oldugu kesinlesti
Artik gelecek asilamaya bakacagiz nasip

Kızlar bugün asilamada 14.Günüm sanki regli olucakmis gibi hissediyorum doktorum 9.unda yaptir kan testi dedi ne yapayım sizce

TE="prenses01fu499, post: 43959595, member: 716740"]teşekkür ederim cnm yarın gidecem doktora hangi ilaç kullandı doktor sende yumurtaları geliştirmek için bi de bende polikistik over var ondan kalamıyorum[/QUOTE]
İgne kullandm gonalf diye bi igne verdi onunla buyudu yumurtam.

t: 43964616, member: 619044"]Kızlar bugün asilamada 14.Günüm sanki regli olucakmis gibi hissediyorum doktorum 9.unda yaptir kan testi dedi ne yapayım sizce[/QUOTE]
Oda gebelik belirtsi olabliyo canm dktr zeki salarin aciklamalarna bi bak istersen

Amin canm ben 2 senedir hasretim dusugumde var buda olmazsa tup bebege gecicezQUOTE="merve2011kemal, post: 43964780, member: 714752"]Allah yardmcin canm insaallah hepimiz kavusurux meleklermize[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı.

Back
X