- 4 Kasım 2015
- 40
- 337
- 23
Agrin falan yokmu canm bnde ilk yaptrdm bgun 12.gnumdu az klaldi test zmanimamrb arkadaşlarda yeni katıldım aranıza ben de ilk aşılamamı yaptırdım 2 aralıkta bekliyorum belirtiler için erken mi bn de hiç belirti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agrin falan yokmu canm bnde ilk yaptrdm bgun 12.gnumdu az klaldi test zmanimamrb arkadaşlarda yeni katıldım aranıza ben de ilk aşılamamı yaptırdım 2 aralıkta bekliyorum belirtiler için erken mi bn de hiç belirti yok
Herkeste ayni olmaz tabiki.bnm agrim cok oldu canm.iki gun kesildi tekraa basladi adet sancisi gbi.bi doktor yazmisti bu sanci gbelik belirtsi olablir diye.bnde bilemiyrumki sabirszlikla test gnumu bekliyrumilk iki gün kasıklarımda ağrı oldu ama şuhiç belirti yok sende nasıldı canm belirtileri var mı
inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın cnm...Herkeste ayni olmaz tabiki.bnm agrim cok oldu canm.iki gun kesildi tekraa basladi adet sancisi gbi.bi doktor yazmisti bu sanci gbelik belirtsi olablir diye.bnde bilemiyrumki sabirszlikla test gnumu bekliyrum
Sonuc ne canm.bizide haberdar et merakta brakmaAz once de acile gidip kan verdim bakalim sonuc bi kac saate belli olur en azindan bi sonraki asilamaya kadar biraz rahat hareket edeyim ssonucumu ogrenip
Doktorum bna hic bir ilac vermedi progestoron yada bska bi ilac.herkese vermisler nerdeysve progestoron tahlili yaptk asilamadan bir hafta snra cok guzel ciktiAz once de acile gidip kan verdim bakalim sonuc bi kac saate belli olur en azindan bi sonraki asilamaya kcikti.biraz rahat hareket edeyim ssonucumu ogrenip
teşekkür ederim cnm yarın gidecem doktora hangi ilaç kullandı doktor sende yumurtaları geliştirmek için bi de bende polikistik over var ondan kalamıyorumCanm kafana ne takilirsa sorabilirsin.bnm asilama yapturali bgun 12.gun oldu.ozeldende yzablirsin
Allah yardmcin canm insaallah hepimiz kavusurux meleklermizeKızlar bende 25inde yaptırdım 2. Asilamami hiç umudum yok ama olmazsa direk tup bebek yaptiricam korkuyorum
benimki 69 du yapıldı aşılamaMerhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı.