:))) sende baska ne belirtiler var canimBelirtilerimiz aynı canm bnde yemek istiyorum ama yedigim zaman ooooo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) sende baska ne belirtiler var canimBelirtilerimiz aynı canm bnde yemek istiyorum ama yedigim zaman ooooo :)
Bizde çok yiyoruz cnm :) Yandık walla :)Kizlar ben normal de de yemeyi seven biriyim ama bu asilamayi yaptirali cok yiyorum kocam benden erken acikirdi ben acikiyorum o daha acikmadim diyo ben boyle giderse 5 kilo alirim off
Karnimda şişlik var istahim kesildi dudaklarim kuruyo sürekli canm ve çok tuvalte gidiyorum. Goguslerim fena sisti ve hassaslasti:))) sende baska ne belirtiler var canim
Canm erken falan diyorum ama sendeki tam hamilelik belirtisi :) hadi hayırlısı canm inş hamilesindirKizlar inş hepimizde hamileyizdir bide aksam uyuyakaldim demistim ya agzim zehir gibiydi su ictim tadini alamadim acaba hastami oluyorum ya
Agzinizdan bal damliyo ins oyledir birde asilama yaptirmadan birgun once doktor yumurtalarin cok guzel dedi yani yumurtam cokmuus ikiz gebelikte sık karsilasiliyomus asilamalarda doktor asilama gunu tekrar bakmadi catlayip cstlamadiginada bakmadiCanm erken falan diyorum ama sendeki tam hamilelik belirtisi :) hadi hayırlısı canm inş hamilesindir
Aynennnn belirtilerin aynisi bende var :)) ama ben normalde de tuvalete zaten surekli gittigim icin bana gore pek yeni bisi diil bu :)))Karnimda şişlik var istahim kesildi dudaklarim kuruyo sürekli canm ve çok tuvalte gidiyorum. Goguslerim fena sisti ve hassaslasti
Ama gercekten oyle.. yani cok erken aslinda ama tum belirtiler de var:) insallah canim hepimizin icin dua edelim aaaamin..Agzinizdan bal damliyo ins oyledir birde asilama yaptirmadan birgun once doktor yumurtalarin cok guzel dedi yani yumurtam cokmuus ikiz gebelikte sık karsilasiliyomus asilamalarda doktor asilama gunu tekrar bakmadi catlayip cstlamadiginada bakmadi![]()
Amin cnm herzaman duamda ben gibi evlat icin yanan kadinlarada versin diye dua ediyorum rabbim tez zamanda gobuslerimizi bebislerle doldursunAma gercekten oyle.. yani cok erken aslinda ama tum belirtiler de var:) insallah canim hepimizin icin dua edelim aaaamin..
İNŞALLAH OLUR...BENDE 9 KASIMDA OLDUM..COK HEYECANLIYIM...Bende bu akşam catlatma iğnesi yapicam saat 10 da pazar sabah 10 da asilamam var dua edin ltfnnnn..7 gün iğne kullandım 19,5 lık bir yumurtam var
Canim hayirli olsun Allahberaberinde olsun ve bebegine kavus.. genelde yasanan surec soyle oluyocamim. Ilk 6 7 gun igneSLM KIZLAR 9 KASIMDA AŞILAMA OLDUM ..BUGUN 6.GÜNÜM COK HEYECANLIYIM...AŞILAMA OLUP BELIRTILERI YAŞAYANLAR CEVAP YAZABİLİRMİ
Bende sadece aksamlari idrara sıkışiklik oluyor aksam uykum biraz erken geldiği icin yattim ama hic aşılama yapılmamış gibiyimCanım karnına bazen adet olacakmış gibi ağrı giriyo şişkinlik var göğsüm çok hassaslasti ve büyüdü
Bende 6 kasimda yaptırmıştım canim.aşılama sonrasi hic ilac verilmedi bana nasipse 4 gun sonra tahlil yapcam.Kizlar bende 6 kasimda asilama yaptirdim bugun tam 1 hafta oldu kasiklarimda agrim var birde mide bulantim ve bas donmem var progestan kullaniyorum doktor asilamadan sonra verdi oda bas donmesi yapiyo sizdede olmusmuydu
bende 9 kasımda oldum ama bana ilac vermediBende 6 kasimda yaptırmıştım canim.aşılama sonrasi hic ilac verilmedi bana nasipse 4 gun sonra tahlil yapcam.
Ayy ne güzel inşallah psikolojik degildirde tutar...çok amin :)bende 9 kasımda oldum ama bana ilac vermedisuan mıdem bulanıyor ve akıntım cok ıns tutar hepımızın
Ilaclarin etkisiyle Asilamadan sonraki ayda hamile kalanlar oldugunu duymustum bu sitede.hadi insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtileridirKızlar bişey soracağım geçen ay aşılama yaptırdım yalnız negatif çıktı kan testim devamında kanamam geldi yalnız 3 gün sürdü sadece sonra lekelenme oldu bitti şuanda baş dönmesi ve mide bulantısı yorgunluk var ilaçların etkisi olabilirmi