• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ensis34

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
31
11
8
  1. Hocam tekrar Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. eşimin sperm değerleri
    Abstinans süresi: 3 gün
    Likefikasyon süresi:20 dk
    Viskozite:normal
    Volum(ml):3
    Sayı(mil/ml):24
    Total motilite(%): 28
    İleri hızlı hareketli:6
    İleri yavaş hareketli:30
    Yerinde hareketli:22
    Hareketsiz:42
    TPMSS: 25,92
    Normal morfoloji:1
    Mikroskopi: R.C.:100.000/ml. 2yıl önce yaptırdığımız testte neredeyse 2 katı değerler çıkmıştı ekte olduğu gibi. Ayrıca ben 28 yaşındayım. Rahim filminde tüplerim açık çıktı. Yumurta rezervi 10.2 değerinde ve PCos teşhisi konuldu bu yüzden glifor kullanıyorum. Hipotiroidim var ve levotiron kullanıyorum. Öncelikle sormak istediğim eşimin değerleri 2 yılda bu kadar neden düşmüş olabilir yükseltmek için ne yapabiliriz ve normal yolla şansımız var mı ayrıca aşılamada şansımız nedir? Eşimin morfoloji değeri 8 den 1e inmiş bunu yeniden yükseltebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 70
  1. Hocam tekrar Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. eşimin sperm değerleri
    Abstinans süresi: 3 gün
    Likefikasyon süresi:20 dk
    Viskozite:normal
    Volum(ml):3
    Sayı(mil/ml):24
    Total motilite(%): 28
    İleri hızlı hareketli:6
    İleri yavaş hareketli:30
    Yerinde hareketli:22
    Hareketsiz:42
    TPMSS: 25,92
    Normal morfoloji:1
    Mikroskopi: R.C.:100.000/ml. 2yıl önce yaptırdığımız testte neredeyse 2 katı değerler çıkmıştı ekte olduğu gibi. Ayrıca ben 28 yaşındayım. Rahim filminde tüplerim açık çıktı. Yumurta rezervi 10.2 değerinde ve PCos teşhisi konuldu bu yüzden glifor kullanıyorum. Hipotiroidim var ve levotiron kullanıyorum. Öncelikle sormak istediğim eşimin değerleri 2 yılda bu kadar neden düşmüş olabilir yükseltmek için ne yapabiliriz ve normal yolla şansımız var mı ayrıca aşılamada şansımız nedir? Eşimin morfoloji değeri 8 den 1e inmiş bunu yeniden yükseltebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ediyorum
Merhabalar : Polikıstık over durumunda adet düzensızlıgı var ıse yumurtlama olmayacagından yumurtlamanın ıgne veya haplar ıle yerıne konulması gerekır. Bu sperm degerlerı ıle asılamada %10-15 gebelık şansı vardır. Asılamada gebelık gerceklesmez ıse bır ılerı basamak olan tup bebek tedavısıne gecılmelıdır.Tup bebekte sekılsel düşükluk durumunda ozel bazı metotlar ıle ( mıkrochıp ve ımsı ) saglıklı şekle sahıp spermler secılmesı mumkun olmaktadır.Morfolojıyı artırmak ıcın herhangı bır tıbbı tedavı bulunmamaktadır. Ancak deneyımlı ellerde yenı bır sperm testı yapılıp yenıden morfolojı degerlendırmesı yapılabılır.Benzer degerler cıkar ıse yukardakı bılgıler ışıgında ( evlılık ve korunmama suresı , daha once var ıse tedavıler ve sayılarına gore ) yolunuz cızılmelıdır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back